به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان، محسن اسدبیگی گفت: یک هزار و ۱۹۱ صورت حساب موسسات درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت لرستان در سال جاری توسط اسناد پزشکی این اداره کل رسیدگی شده است.
وی با اشاره به صورت حساب موسسات درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت اظهار داشت: ۴۷۶ مطب؛ ۲۵ بیمارستان؛ ۴۳ درمانگاه؛ ۵۱ مرکز آزمایشگاهی؛ ۶۴ فیزیوتراپی و ۳۴ توانبخشی؛ ۳۱ تصویربرداری ؛ ۲۸۲ داروخانه ؛ ۱۲۳ کانکس دارویی و ۱۵۶ مرکز خدمات جامع سلامت در اداره رسیدگی به اسناد پزشکی بررسی و به اداره امور مالی ارسال شده است.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با اشاره به تعداد بار مراجعه بیمه شده به مطب و موسسات ادامه داد: این بازه زمانی بیش از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار ویزیت الکترونیک و ۲ میلیون و ۵۸۰ هزار خدمت الکترونیک (۳۷۷ هزار و ۱۸۵ آزمایش؛ یک میلیون و ۶۳۱ هزار دارو؛ ۲۹۸ هزار تصویربرداری؛ ۲۸ هزار فیزیوتراپی و توانبخشی؛ ۷۴ هزار و ۴۲۶ خدمت در مطب پزشک و سه هزار و ۲۹۵ خدمت در مطب دندانپزشک توسط پزشکان تجویز و رسیدگی شده است.
اسدبیگی ادامه داد: ۹۸ هزار و ۲۶۷ پرونده بیمارستانی تا پایان آبان ماه سالجاری پذیرش و رسیدگی شده و در مجموع مبلغ بیش از پنج هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال بابت صورتحساب این پرونده ها به اداره امور مالی ارسال شده است.
بهره مندی ۲۹ هزار بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت در لرستان
وی با اشاره به طرح صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج بیان کرد: از آبان ماه سال ۱۴۰۲ تاکنون ۲۹ هزار و ۸۲۰ نفر بیمه شده در قالب ۷۴ نوع بیماری در سامانه نسخه الکترونیک نشاندار و چهار هزار و ۹۸۰ پرونده نیز در قالب ۱۰۷ بیماری مشمول صندوق رسیدگی شده است که در مجموع بیش از ۵۵۰ میلیارد ریال بابت خدمات سرپایی و بستری و همچنین پرونده های خسارت و خارج از نوبت از طریق صندوق بیماری خاص و صعب العلاج پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه ۵۴۵ بیمه شده در قالب ۷۴ نوع بیماری در سامانه نسخه الکترونیک نشاندار؛ یک هزار و ۲۶۱ پرونده نیز در قالب ۱۰۷ بیماری مشمول صندوق رسیدگی و بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه بابت خدمات سرپایی و بستری و همچنین پرونده های خسارت و خارج از ضوابط صندوق بیماری خاص و صعب العلاج پرداخت شده است.
یک هزار و ۷۲۳ بار مراجعه به موسسات درمان ناباروری طرف قرارداد
وی با اشاره به ارایه خدمات به زوجین نابارور یادآور شد: تاکنون یک هزار و ۵۴۷ بیمه شده نابارور ؛ واجد نشان خدمات تخصصی ناباروری شده و تعداد یک هزار و ۷۲۳ بار مراجعه به موسسات درمان نابارووری طرف قرارداد صورت گرفته که در این راستا بیش از ۴۱ میلیارد ریال هزینه بابت خدمات دارو آزمایش؛ اسناد مراکز درمانی ناباروری طرف قرارداد استان و پرونده های خسارت متفرق افراد نابارور پرداخت شده است.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با اشاره به ارایه خدمات به مراکز ترک اعتیاد گفت: در قالب هفت مرکز ترک اعتیاد طرف قرارداد بیمه سلامت؛ از ابتدی سالجاری تاکنون اسناد تعداد ۷۶۶ نفر( ۴۵۸ نفر بیمه شده سلامت و ۳۰۸ نفر مربوط به سایر سازمان های بیمه گر ) به صورت الکترونیک رسیدگی و مبلغ بیش از سه میلیارد و ۸۸۰ میلیون ریال پرداخت شده است.
اسدبیگی اضافه کرد: ضریب نفوذ بیمه ای در استان ۷۳ درصد است که معادل یک میلیون و ۲۸۴ هزار نفر از جمعیت کل استان است که در چهار صندوق روستاییان ( ۶۷۹ هزار نفر)؛ عشایر؛ کارکنان دولت ( ۱۲۶ هزار نفر) ؛ سایر اقشار ( ۹۴ هزار نفر) و سلامت همگانی (۳۸۵ هزار نفر) تحت پوشش قرار دارند.
وی با اشاره به اینکه در راستای خط مشی سازمان و اجرای کامل پوشش جمعیتی آحاد جامعه تعداد ۳۸۵ هزار نفر براساس آزمون وسع تحت پوشش بیمه همگانی ایرانیان قرار گرفته اند، اظهار داشت: همچنین تعداد ۶۷۹ هزار نفر بیمه شده روستایی و عشایر بصورت رایگان تحت پوشش قرار گرفته اند.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان ادامه داد: از مجموع کل بیمه شدگان برای ۸۳ درصد بصورت رایگان بیمه نامه صادر شده است که در همین راستا و از جمعیت مذکور تعداد ۷۳ هزار نفر از مناطق حاشیه نشین شهرها شناسایی و تحت پوشش قرار گرفتند.
اسدبیگی عنوان کرد: در راستای اهداف سازمانی اتباع بیگانه ای که از سوی کمیساریای عالی پناهندگان معرفی گردیده اند ۹۴ نفر در قالب اتباع آسیب پذیر و در صندوق اقشار بیمه سلامت تحت پوشش قرار گرفتند.
وی یادآور شد: در این صندوق اقشار مختلفی از جمله مددجویان کمیته امداد ۵۸ هزار نفر؛ مددجویان بهزیستی ۲۰ هزار نفر؛ بنیاد شهید و امور ایثارگران ۱۸ هزار نفر و طلاب و روحانیون ۲۹۰ نفر تحت پوشش قرار گرفتند و از خدمات مرتبط بهره مند شدند.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: همچنین در راستای بهره مندی تمامی اقشار جامعه از جمله معتادان معرفی شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی و زندانیان معرفی شده از سوی سازمان زندان ها؛ افراد مجهول الهویه از سوی سازمان بهزیستی و براساس شرایط و قوانین تعیین شده نیز تحت پوشش قرار می گیرند.
اسدبیگی افزود: به منظور رفاه حال بیمه شدگان فرآیندهای بیمه گری اعم از ثبت نام؛ صدور؛ تمدید؛ ابطال بیمه نامه؛ و سایر فرایندهای مرتبط هم بصورت حضوری از طریق دفاتر پیشخوان طرف قرارداد و میز خدمت حضوری مستقر در ادارات و هم بصورت غیر حضوری در بستر وب و از طریق سامانه شهروندی قابل ارایه است.
وی اظهار داشت: برای ارتقای بهره وری ، توسعه کمی و کیفی خدمات ، تسریع در ارسال لیست بیمه شدگان ؛ وصول درآمدهای صندوق کارکنان دولت در بستر تمام الکترونیک (سامانه ندا) راه اندازی شده که این امر علاوه بر تسریع در وصول به موقع منابع درآمدی؛ رضایت مندی موسسانت بیمه گزار و بیمه شدگان صندوق فوق را بهمراه داشته است.
۷۹۰ هزار و ۴۰۸ نفر بیمه شده رایگان ۲ صندوق بیمه سلامت لرستان هستند
وی ادامه داد: تعداد کل بیمه شدگان رایگان( دهک یک تا پنج)در ۲ صندوق سلامت همگانی و روستاییان ۷۹۰ هزار و ۴۰۸ نفر است.
اسدبیگی گفت: در بخش نظام ارجاع شهری بیمه سلامت لرستان برای ۱۰۵ پزشک خانواده شهری ماهانه ۱۵ میلیارد ریال پرداخت می شود و ماهانه ۹ میلیارد ریال در صندوق ایرانیان و همگانی و ۶ میلیارد ریال در صندوق سایر اقشار نظار ارجاع یک پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه جمعیت صندوق ایرانیان وهمگانی ۲۳۸ هزار نفر و کمیته امداد یا سایر اقشار یک ۵۸ هزار نفر است؛ افزود: جمعا ۱۲۲ هزار نفر در انتساب پزشکان خانواده شهری هستند که از این جمعیت در صندوق ایرانیان وهمگانی ۷۷ هزار نفر؛ در صندوق اقشار نظام ارجاع تعداد ۴۵۰ هزار نفر هستند.
وی اظهار داشت: امسال یک هزار و ۲۵۸ نفر بیمار مبتلا به دیابت و ۲ هزار بیمار مبتلا به فشار خون توسط پزشکان خانواده شهری نشان دار شدند.
وی ادامه داد: با توجه به جمعیت ۶۸۰ هزار نفری صندوق روستایی تعداد ۱۲۰ مرکز جامع سلامت روستایی و ۱۲۰ کانکس دارویی در استان وجود دارد که خدمات سطح یک را به بیمه شدگان روستایی و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر ارای می دهند.
اسدبیگی افزود:از اول سال ۱۴۰۳ تاکنون مبلغ ۹۶۹ میلیارد ریال در صندوق روستایی و ۳۵۴ میلیارد ریال در ردیف ارزش افزوده جهت طرح پزشکی خانواده روستایی به دانشگا علوم پزشکی لرستان پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: بازدید از مطب این پزشکان شهری ماهانه انجام می شود که در ضمن بازدید آموزش در خصوص نشاندار نمودن بیمه شدگان؛ نحوه ویزیت و ارجاع انجام شده است.
وی ادامه داد: از اول سالجاری تاکنون ۹۸۰ مورد بازدید حضوری از مراکز روستایی و ۴۲۰ مورد بازدید حضوری ازپزشکان شهری داشته ایم که در این راستا ۴۵ مورد مکاتبات با دانشگاه در خصوص مشکلات موجود در مراکز انجام شده است و همچنین در ضمن بازدید آموزشهای لازم ارایه شده است.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با اشاره به دعوت از مسولان فنی داروخانه و کانکس های دارویی جهت هم اندیشی درراستای پیشگیری سطح چهارم و آموزش در خصوص پیشگیری سطح چهارم و اهمیت و ترویج در ایران؛ نقش پزشکان خانواده در کنترل مصرف بی رویه وخودسرلنه داروها دربین مردم وآموزش به مراجعین و توصیه به عدم مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها گفت: آموزش های سیستم نسخه نویسی الکترونیک و نظام ارجاع به پزشکان؛ آموزش ثبت نشان دیابت و فشار خون توسط پزشکان برگزار شده است.
پرداخت بیش از هفت هزار میلیارد ریال به موسسات طرف بیمه سلامت لرستان
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: هفت هزار و ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه درمان امسال به موسسات تشخیصی درمانی طرف قرارداد این استان پرداخت شد.
اسدبیگی بیان کرد: از ابتدای سال جاری مبلغ سه هزار و ۲۷۴ میلیارد ریال به بیمارستانهای دولتی و غیردولتی اعم از درمانی، مرکز بهداشت و دارو (سهم سازمان) دانشگاهی تا مرداد ماه، بیمارستان خصوصی، غیردولتی دانشگاهی و خدمات پرستاری دولتی دانشگاهی تا مردادماه، خدمات پرستاری غیردولتی دانشگاهی تا شهریور، شیرخشک و دارو (سهم ارزی) دانشگاهی، و مبلغ یک هزار و ۲۹۵ میلیارد ریال به سطح یک روستایی پرداخت شد.
وی با اشاره به پرداخت هزینه بابت موسسات خصوصی در سال جاری افزود: در سال جاری بابت موسسات خصوصی اعم از درمانگاه و تصویربرداری تا تیرماه، آزمایشگاه و ترک اعتیاد تا مرداد ماه، پزشکان و داروخانه کانکسی (سهم سازمان) تا شهریور ماه و داروخانه تا مهر ماه سال جاری بیش از ۲ هزار و۳۷۰ میلیارد ریال تسویه شده است.
اسدبیگی با اشاره به بروز بودن پرداخت هزینه در قالب خسارت متفرقه یادآور شد: سالهای گذشته پرداخت هزینه در قالب خسارت متفرقه هر چند ماه یک بار انجام میشد که در حال حاضر پرداخت این صندوق به روز میباشد و تا به حال در سال جاری بیش از ۱۷۵ میلیارد ریال به بیمه شدگان پرداخت کرده است.
وی با تاکید بر استمرار پیگیری ها در راستای تملک ملک برای تمام ادارات بیمه سلامت لرستان یادآور شد: ۷۵ درصد از ادارات بیمه سلامت استان به صورت ملکی هستند و تلاش خواهیم کرد که مابقی ادارات هم صاحب خانه شوند.
اسدبیگی با اشاره به افتتاح سه پروژه ساختمان اداری عنوان کرد: ساختمان اداری شهرستان چگنی در دهه فجر سال گذشته با اعتبار بالغ بر ۳۸ میلیارد ریال و ساختمان اداری شهرستان ازنا در هفته دولت سال جاری با اعتبار بیش از ۶۴ میلیارد ریال افتتاح شدند و ساختمان شهرستان دلفان نیز با اعتبار ۶۳ میلیارد ریال آماده بهرهبرداری است.
وی تاکید کرد: ادارت سه شهرستان دورود، پلدختر و الشتر در ساختمان های استیجاری فعال هستند.
وی با بیان اینکه از مجموع یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت استان بیش از ۶۵ درصد یعنی یک میلیون و ۲۳۲ هزار نفر بیمه تحت پوشش بیمه سلامت هستندعنوان کرد: از این تعداد ۹۳۲ هزار و ۴۰۰ نفر بصورت رایگان خدمات دریافت می کنند.
انتهای پیام /