فرصت های شغلی در مرز دوغارون باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد

امام جمعه تایباد گفت: فرصت های بی‌نظیر اقتصادی و سرمایه گذاری در مرز دوغارون وجود دارد که باید از این ظرفیت برای اشتغال جوانان جویای کار این منطقه استفاده کرد، ولی با کمال تاسف مورد غفلت و به فراموشی سپرده شده است.
کد خبر: ۹۶۶۱۳۶۱
|
۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از تایباد، حجت الاسلام حسین ملکی ابرده اظهار کرد: طبق آمارهای رسمی افزون بر سه هزار نفر در شهرستان تایباد بیکار هستند که تاکنون از بسترهای موجود در دوغارون برای اشتغال آنان به درستی استفاده نشده است.

وی افزود: بدون تردید دوغارون مهمترین دروازه اقتصادی افغانستان با ایران به شمار می رود که باید در چارچوب قانون قسمتی از اقتصاد و معیشت خانواده های مرزنشین را به همراه داشته باشد.

امام جمعه تایباد ادامه داد: با کمال تاسف از فرصت های طلایی گمرک ۱۱۰ ساله دوغارون برای توسعه و پویایی خطه مرزی تایباد در بخش های مختلف استفاده نشده است.

وی با انتقاد از اینکه بارها از تریبون نماز جمعه های تشیع و تسنن این شهرستان در بخش اشتغال کمرنگ افراد جویای کار این منطقه انتقاد شده است، گفت: حوزه صادرات دوغارون تامین کننده بازار مصرف بیش از ۳۰ میلیون نفری افغانستان است، زمینه های اشتغال در تایباد باید پایدار باشد.

ملکی ابرده بیان کرد: روزانه افزون بر هزار دستگاه کامیون ایرانی و خارجی بین ۲ مرز ایران و افغانستان رفت و آمد می کنند، تقویت زیر ساخت های لازم در مرز دوغارون نگاه ویژه مسوولین استانی و کشوری را می طلبد.

گمرک مرزی و گمرک دوغارون در ۱۸ کیلومتری شهر تایباد و همجوار با کشور افغانستان کشور است.

بیشترین حجم کار این گمرک، ترانزیت کالا از طریق بندرعباس است. کالاهای بازرگانان افغانستانی، پاکستانی و گاه هندی و دیگر ملل همسایه افغانستان از طریق کشورهای حوزه خلیج فارس به گمرک‌های بندرعباس و بندر لنگه منتقل و از آنجا به گذرگاه رسمی دوغارون ترانزیت می‌شود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار