خبرهای داغ:
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر لرستان:

امربه معروف و نهی از منکر به گفتمان تبدیل شود

امربه معروف و نهی از منکر به گفتمان تبدیل شود
حجت‌الاسلام یونس مهدوی‌نیا گفت: سفارش امر به معروف و نهی از منکر برای اصلاح جامعه است و باید به گفتمان تبدیل شود.
کد خبر: ۹۶۶۱۵۳۸
|
۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان، حجت‌الاسلام یونس مهدوی‌نیا، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان، روز گذشته، ۳۰ دی‌ماه، در جمع اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره‌کل پست لرستان اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر از لحاظ مختلف باید مورد بحث و گفت‌وگو قرار گیرد.

وی با بیان اینکه با توجه به آیه ۱۱۲ سوره توبه، مؤمن باید آمر به معروف و ناهی از منکر باشد، افزود: در کنار خودسازی باید به اصلاح جامعه نیز توجه شود چراکه نتیجه سکوت کردن در مقابل منکرات و زشتی‌ها حاکم شدن اشرار در جامعه است.

مهدوی‌نیا با اشاره به نقش مردم در حوزه امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد: مردم برای اصلاح جامعه نباید نسبت به این فریضه بی‌تفاوت باشند بلکه همگی باید به تکلیف خود عمل کرده و نسبت به اجرای فریضتین امربه معروف و نهی از منکر بی تفاوت نباشیم.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان با بیان اینکه کسانی که می‌توانند در ادارات در حوزه گسترش معروفات و کاهش منکرات ایفای نقش کنند شورای امربه معروف و نهی از منکر آن اداره است، تأکید کرد: امربه معروف و نهی از منکر باید به گفتمان تبدیل شود.

وی در پایان با بیان اینکه امربه معروف و نهی از منکر وظیفه‌ای همگانی است، گفت: سفارش امربه معروف و نهی از منکر برای اصلاح جامعه است.

منبع: روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر لرستان

انتهای پیام /

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار