نخستین مسابقه مچ‌اندازی در سنندج برگزار شد

مسابقات مچ‌اندازی در قالب پویش همگانی به مناسبت دهه مبارک فجر در سنندج برگزار شد.
کد خبر: ۹۶۶۵۲۸۳
|
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲

به گزارش خبرنگارخبرگزاری بسیج از کردستان، به نقل از روابط‌عمومی ورزش و جوانان سنندج، رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام کردستان دراین‌رابطه اظهار کرد: رقابت مچ‌اندازی در قالب ۲ گروه و رده‌های سنی مختلف مردان و بانوان در شهرستان سنندج برگزار شد. حسن اصلانی افزود: این پویش توسط کمیته همگانی هیئت بدنسازی و پرورش اندام […]به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «کُردتودی» به نقل از روابط‌عمومی ورزش و جوانان سنندج، رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام کردستان دراین‌رابطه اظهار کرد: رقابت مچ‌اندازی در قالب ۲ گروه و رده‌های سنی مختلف مردان و بانوان در شهرستان سنندج برگزار شد.

حسن اصلانی افزود: این پویش توسط کمیته همگانی هیئت بدنسازی و پرورش اندام استان کردستان و با حضور ۷۰ شرکت‌کننده در قالب گروه‌های ۲ نفره بخش آقایان و بانوان به کار خود پایان داد.

رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام کردستان، هدف از برگزاری رقابت‌های مچ‌اندازی را توسعه ورزش مچ‌اندازی دانست و گفت: امیدواریم روزبه‌روز شاهد رشد و توسعه این رشته ورزشی در کردستان باشیم.

اصلانی، ایجاد روحیه و نشاط و سرزندگی را در جامعه، از دیگر اهداف برگزاری این پویش اعلام و اضافه کرد: به ۱۰ نفر از شرکت‌کنندگان توسط هیئت پرورش اندام لوح یادبود دهه مبارک فجر اهدا شد.

این پویش در سه‌نقطه شهر سنندج به‌صورت هماهنگ و نمادین برگزار شد.

انتهای خبر/

ارسال نظرات
آخرین اخبار