به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، از سالها پیش بیمارستان شهید بهشتی قروه بدون اینکه تغییر قابلتوجهی در خدماترسانی و رسیدگی به بیماران داشته باشد با همان روند سابق خود فعالیت مینماید و متأسفانه کسی نیز پاسخگوی بیتوجهی به مردم نیست.
این در حالی است که بیمارستان شهید بهشتی از نظر وسعت یکی از بزرگترین بیمارستانهای غرب کشور میباشد؛ اما از نظر امکانات متأسفانه بیش از هر بیمارستانی به یک درمانگاه روستایی شباهت دارد!
باید گفت این مسئله نتیجه بیتوجهی مسئولینی است که در طول سالها زمان برای خدمت به مردم؛ منافع شخصی و ارتباطات خانوادگی را به انجاموظیفه ترجیح دادهاند.
نبود برخی پزشکان در بیمارستان شهید بهشتی قروه همچون متخصص کلیه و مجاری ادراری از یک سو و ضعف در مدیریت بسیاری از بخشهای دیگر همچون بلوک زایمان و حضور پرسنلی بیتجربه و تازهکار در چنین قسمتهایی از دیگر نقاط ضعف در بیمارستان شهید بهشتی قروه میباشد.
این در حالی است که این بیمارستان در بسیاری از موارد مقصد مسافرانی از دهگلان و حتی بیجار نیز میباشد و از شهرستانهای همجوار نیز بیماران مختلفی پذیرش میشوند!
بدون تردید تنها بیمارستان یک شهرستان ۱۵۰ هزارنفری که مسیر ارتباطی بین دو مرکز استان نیز میباشد و از شرایط جادهای و محورهای مواصلاتی اصولی نیز برخوردار نیست؛ باید یک بیمارستان مجهز به امکانات بروز و اولیه و بخشهای درمانی متفاوت باشد.
در این میان، اما نهتنها تلاشی برای ورود امکانات مناسب به این بیمارستان صورت نمیگیرد؛ بلکه بخشهای اساسی همچون بخش سوانح و حوادث سوختگی نیز در این بیمارستان دایر نشده است.
تلختر اینکه بسیاری از مواقع از سوی مردم پیامهای متفاوتی در خصوص دیدهشدن حشرات و حیوانات نیز در این بیمارستان به دست ما رسیده است که ناشی از وجود فضای پرت و بلااستفاده چندهزارمتری در محوطه بیمارستان میباشد.
جالب اینجاست بیمارستان شهید بهشتی بخش اورژانس خود را نیز از صدقهسر یکی از خیرین شهرستان در اختیار دارد که در غیر این صورت از قسمت اورژانس نیز محروم میماند.
به امید آنکه مسئولین بخش بهداشت و درمان استان کردستان پاسخهایی قانعکننده در خصوص مشکلات بیمارستان شهید بهشتی قروه برای افکار عمومی داشته باشند.
انتهای خبر/