به مناسبت ایام شعبانیه فرمانده سپاه سردشت از فرهنگیان تجلیل کرد

به مناسبت اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، سردار صمد محمد علیزاده، فرمانده سپاه سردشت، با حضور در مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان، از فرهنگیان و تلاش‌های ارزشمند آنان تجلیل کرد.
کد خبر: ۹۶۶۵۹۵۵
|
۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۹

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان غربی، به مناسبت اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، سردار صمد محمد علیزاده، فرمانده سپاه سردشت، با حضور در مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان، از فرهنگیان و تلاش‌های ارزشمند آنان تجلیل کرد.

سردار محمد علیزاده در این دیدار با تأکید بر نقش بی‌بدیل معلمان در تربیت نسل‌های آینده، گفت: فرهنگیان، پرچم‌داران آگاهی و بصیرت در جامعه هستند و نقش مهمی در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان ایفا می‌کنند.

وی همچنین رشادت‌های معلمان و مدیران در دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس را ستودنی دانست و بر ادامه مسیر روشنگری و تربیت نسل‌های آینده در سایه ارزش‌های انقلاب تأکید کرد.

انتهای پیام

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار