خبرهای داغ:

نهضت مهارت‌آموزی سربازان، گامی بلند در راستای اشتغال جوانان؛ آموزش بیش از یک میلیون سرباز در ۷ سال گذشته

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی ستاد کل نیرو‌های مسلح از آموزش بیش از یک میلیون سرباز در ۷ سال گذشته خبر داد.
کد خبر: ۹۶۶۵۹۵۷
|
۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۰

سرتیپ دوم پاسدار موسی کمالی، مشاور عالی فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی ستاد کل نیروهای مسلح، در نشست خبری با اصحاب رسانه به تشریح برنامه‌ها و دستاوردهای نهضت مهارت‌آموزی سربازان پرداخت.

او با اشاره به اهمیت موضوع سربازی و نقش آن در توانمندسازی جوانان، گفت: سالانه بیش از ۳۰۰ هزار جوان در قالب خدمت سربازی وارد نیروهای مسلح می‌شوند و این فرصت مناسبی است تا در کنار انجام وظایف دفاعی و امنیتی، به مهارت‌آموزی و توانمندسازی آن‌ها نیز پرداخته شود.

سرتیپ دوم کمالی با بیان اینکه نهضت مهارت‌آموزی سربازان از سال ۱۳۹۶ آغاز شده است، افزود: این طرح با هدف کاهش دغدغه‌های اشتغال جوانان پس از پایان خدمت سربازی و در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری بر استفاده بهینه از ظرفیت سربازی طراحی و اجرا شده است.

او یادآور شد: نیروهای مسلح با بهره‌گیری از امکانات و ظرفیت‌های خود، اقدام به ایجاد زیرساخت‌های لازم برای آموزش مهارت‌های شغلی به سربازان کرده‌اند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی ستاد کل نیروهای مسلح، از تشکیل شورای عالی مهارت‌آموزی در ستاد کل نیروهای مسلح و ایجاد قرارگاه‌های مرکزی مهارت‌آموزی در ارتش، سپاه، فراجا و وزارت دفاع خبر داد و گفت: تاکنون ۲۶ تفاهم‌نامه با دستگاه‌های متولی آموزش و اشتغال منعقد شده و سند ملی معارف آموزشی و اشتغال سربازان نیز تصویب و ابلاغ شده است.

ایجاد هزار محیط واقعی کار در نیروهای مسلح برای آموزش سربازان

سرتیپ دوم پاسدار کمالی با اشاره به دو نوع آموزش پیش‌بینی‌شده برای سربازان، توضیح داد: آموزش‌های تخصصی و عمومی در پنج بسته آموزشی شامل سبک زندگی، کسب و کار، سواد حقوقی و مالی، سواد رسانه‌ای و امداد و نجات ارائه می‌شود. تاکنون بیش از یک میلیون سرباز موفق به دریافت گواهینامه‌های مهارتی شده‌اند.

او تاکید کرد: گواهینامه‌های صادرشده توسط سازمان‌های متولی مانند فنی و حرفه‌ای، جهاد کشاورزی و وزارت ارتباطات است و نیروهای مسلح تنها نقش تسهیل‌گر را ایفا می‌کنند.

سرتیپ دوم کمالی از ایجاد هزار محیط واقعی کار در داخل نیروهای مسلح خبر داد و گفت: سربازانی که فاقد مهارت هستند، در این محیط‌ها آموزش دیده و برای آزمون‌های مهارتی آماده می‌شوند.

مشاور عالی فرمانده قرارگاه مهارت‌آموزی ستاد کل نیروهای مسلح، از طراحی سامانه مهارت‌آموزی و اشتغال سربازان وظیفه (سماسو) خبر داد و افزود: این سامانه با هدف رصد، هدایت و حمایت از سربازان پس از ترخیص طراحی شده است. در این سامانه، رزومه سربازان ثبت و با نیازهای کارفرمایان تطبیق داده می‌شود. 

او از ارائه مشاوره شغلی به ۵۰ هزار سرباز در سال جاری خبر داد و گفت: ۳۰ هزار نفر از این مشاوره‌ها به صورت رایگان انجام می‌شود.

سرتیپ دوم پاسدار کمالی با اشاره به تسهیلات خوداشتغالی برای سربازان، اظهار داشت: تاکنون به ۸ هزار سرباز وام‌های ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون‌تومانی اعطا شده و انتظار داریم این رقم تا پایان سال افزایش یابد. 

او در پایان از برگزاری نشست‌های تخصصی با قرارگاه‌های مهارت‌آموزی در استان‌ها خبر داد و گفت: هدف از این نشست‌ها، بررسی موانع و ارائه راه‌حل‌های عملیاتی برای بهبود فرآیند مهارت‌آموزی سربازان است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار