۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
14:34
۱۱:۳۴

۱۴۰۳/۱۱/۱۸

افتتاح مزرعه پرورش ماهی سردآبی باظرفیت تولید ۱۷ تن در مشگین شهر

مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: مزرعه پرورش ماهی سردآبی با ظرفیت تولید ۱۷ تن در روستای کنگرلو مشگین شهر افتتاح شد.

افتتاح مزرعه پرورش ماهی سردآبی باظرفیت تولید ۱۷ تن در مشگین شهر

محمد اله بخش در گفتگو با خبرنگار بسیج ، اظهار کرد: به مناسبت ایام الله دهه مبارک فجر یک واحد مزرعه پرورش ماهی سرد آبی با ظرفیت تولید ۱۷ تن در روستای کنگرلو افتتاح و به بهره برداری رسید.

وی در آئین افتتاح این پروژه گفت: این مجموعه دارنده پروانه بهره برداری پرورش ماهیان سرد آبی با ظرفیت تولید ۱۷ تن و اشتغال زایی ۳ نفر و با سرمایه گذاری ۲ میلیارد و سیصد میلیون تومان در روستای کنگر لو از توابع شهرستان مشگین‌شهر افتتاح و به بهره برداری رسید.

مدیرکل شیلات استان به دیگر طرح‌های قابل افتتاح در این شهرستان اشاره کرد و افزود: دو مجموعه پرورش ماهیان سرد آبی با ظرفیت جمعاً ۱۷ تن و اشغال زایی بیش از ۴ نفر و با سرمایه گذاری ۳ میلیارد و هفت صد میلیون تومان در این شهرستان در ایام مبارک دهه فجر افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.

اله‌بخش با بیان اینکه شهرستان مشگین‌شهر بیش از ۶۰ درصد تولید ماهی قزل‌آلای اردبیل را به خود اختصاص داده، خاطرنشان کرد: زیر ساخت‌های مناسبی به لحاظ وجود منابع آبی متعدد در صنعت آبزی‌پروری مشگین‌شهر وجود دارد که با حمایت از تولیدکنندگان این صنعت می‌توان میزان تولید و پرورش آبزیان را در این شهرستان به چندین برابر ارتقا داد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید