خبرهای داغ:

کارگران فولادی در راهپیمایی ۲۲ بهمن همدوش مردم حاضر شدند

فرمانده حوزه شهید بقایی گفت: شرکت‌های فولادی نیز همچون سال‌های گذشته، در کنار مردم و برای خدمت‌رسانی بیشتر به آن‌ها و کارگران، در راهپیمایی حضور فعال داشتند.
کد خبر: ۹۶۶۷۴۸۵
|
۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳

مقامی فرمانده حوزه شهید بقایی در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: پایگاه شهید جاسم نوری وابسته به شرکت فولاد، با برپایی موکب، خدمات‌رسانی به مردم را در دستور کار قرار داد تا زائران این راهپیمایی بزرگ بتوانند با آرمان‌های امام راحل (ره) و ارزش‌های انقلاب اسلامی تجدید بیعت کنند.

او با تأکید بر نقش کارگران در عرصه اقتصاد و تولید، اظهار داشت: کارگران ما امروز در کنار مردم، آمادگی خود را برای دفاع از کیان کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند و نشان دادند که در اجرای منویات مقام معظم رهبری، دوشادوش مردم خواهند ایستاد.

مقامی در پایان با تبریک چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، از حضور گسترده مردم و کارگران در راهپیمایی ۲۲ بهمن تقدیر کرد و گفت: این حضور پرشور، نشان‌دهنده اتحاد و همبستگی ملی در حفظ دستاوردهای انقلاب است.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار