توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی به مبلغ بیش از ۵۰۰ میلیون تومان میان هیئات مذهبی فارس
به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، حجت الاسلام شیخ یحیی پروین در مراسم تجلیل موکب قشقایی های ایران در کربلا از شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر شیراز که در مسجد امام رضا(ع) جوادیه برگزار شد، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص وضعیت اقتصادی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب بیان فرمودند که گره های اقتصادی و معیشتی باید از داخل باز شود، از این رو باید ظرفیت های و پتانسیل ها مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه به اهداف برگزاری این جلسه اشاره کرد و افزود: یکی از اهداف این جلسه ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان است، از این رو نظام مقدس جمهوری اسلامی در چهل و ششمین سالگرد پیروزی خود قرار داد و این به معنای این است که نظام ما جوان است و باید دست در دست یکدیگر دهیم تا آن را سرپا نگاه داریم.
مدیر موکب قشقایی هایی ایران در کربلا هدف دوم از برگزاری جلسه را توزیع 400 بسته معیشتی برشمرد و تصریح کرد: به همت خیرین 400 بسته معیشتی به اعتبار بیش از 500 میلیون تومان از سوی موکب قشقایی ها میان هیئات مذهبی توزیع خواهد شد.
وی همچنین عنوان کرد: یکی دیگر از اهداف ما که گرد یکدیگر جمع شده ایم ارج نهادن به خدمات عمرانی و فرهنگی شهردار شیراز خادم الحسین آقای اسدی است در نوع فعالیت های فرهنگی اهتمام شهردار نسبت به فعالیت فرهنگ دینی در سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران یعنی کلان شهر شیراز قابل توجه و تقدیر است توفیقات روز افزون این برادر ارشمند را از خداوند متعال خواستاریم.
تجلیل موکب قشقایی های ایران در کربلا از شهردار شیراز
محمد حسن اسدی شهردار شیراز هم در این برنامه اظهار داشت: از مردم فهیم شیراز به دلیل وفاداری حضور گسترده در راهپیمایی و ادای دین به نظام مقدس اسلام تشکر می کنم.
وی در ادامه افتتاح پرژه گویم را مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: در تلاش هستیم تا انشالله پیش از تحویل سال جدید این پروژه افتتاح شود تا مردم از آن بهره ببرند.
به گزارش بسیج، در این مراسم نیز، جمعی از تاثیر گذاران ایل قشقایی، رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، رئیس سازمان فرهنگی شهرداری شیراز، رئیس کمیسیون شهرسازی و عمران شهرداری شیراز و شهردار منطقه شش شیراز نیز حضور داشتند.
شعر خوانی شعرای آینی قشقایی ها و مولودی خوانی در بزرگداشت میلاد حضرت علی اکبر(ع) از جمله دیگر برنامه های این مراسم بود.
گفتنی است در ابتدای این مراسم کلاه قشقایی که نماد خادمین موکب قشقایی هاست است به شهردار شیراز اهدا شد.
انتهای پیام/