مثبت سوژه/عرصه محوری؛

رونمایی از کتاب «مهدیار»، در آستانه ی ولادت حضرت مهدی (عج)

نویسنده کتاب مهدیار گفت: یکی از دلایل اصلی نوشتن این کتاب، احساس نیاز در ترویج آگاهی و فهم صحیح از شخصیت امام زمان(عج) برای کودکان بوده است.
کد خبر: ۹۶۶۸۳۰۶
|
۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۵

 زینب رضایی نویسنده، در آیین رونمایی از کتاب «مهدیار»، با حضور خانواده شهیدان کشاورز، صلواتی، محسنی و فرمانده حوزه ۱۲۷ حضرت قمر بنی هاشم (ع) و فرمانده پایگاه‌های حضرت ابوالفضل و حضرت قمر بنی هاشم (ع) حوزه ۱۲۸ حضرت ام البنین (س)، به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت مهدی (عج)، برگزار شد، در گفت وگو با خبرنگار افتخاری خبرگزاری بسیج از البرز، به دلایل نوشتن این کتاب اشاره کرد و گفت: یکی از دلایل اصلی نوشتن این کتاب، احساس نیاز در ترویج آگاهی و فهم صحیح از شخصیت امام زمان(عج) برای کودکان بوده است.

وی تاکید کرد که بسیاری از کودکان به درستی با مفاهیم مذهبی و شخصیت‌های بزرگ اسلامی آشنا نمی‌شوند و این کتاب می‌تواند فرصتی باشد تا آنان با سیرت، ویژگی‌ها و اهمیت حضور امام زمان(عج) در اسلام آشنا شوند، با اجرایی کردن سه شنبه های مهدوی در زنگ اول در کلاس درسی البته با هماهنگی و همکاری مدیریت دبستان و اولیا توانستم در دانش آموزان انس، محبت و آشنایی با امام زمان (عج) را پر رنگ تر کنم. 

رضایی عنوان کرد: هدف از معرفی امام زمان به کودکان، رشد معنوی و فکری آنان است، این شخصیت می‌تواند الگویی از امید، عدالت، و صبر باشد، با بیان این ویژگی‌ها به زبان ساده و قابل فهم برای کودکان، می‌توان امید و انگیزه در دل آنان ایجاد کرد و آن‌ها را به ارزش‌های اسلامی نزدیک‌تر کرد.

وی همچنین به یکی از چالش‌های عمده در نوشتن کتاب‌های مذهبی برای کودکان اشاره کرد و گفت: سادگی زبان و در عین حال حفظ عمق مفاهیم یکی از چالش‌ها بوده است، بنابراین، انتخاب کلمات مناسب و ساده‌سازی مفاهیم پیچیده، بدون کم‌توجهی به اهمیت آن‌ها از جمله چالش‌های اصلی بوده است.

رضایی افزود: برای جذابیت کتاب کودکان، علاوه بر زبان ساده و روان، استفاده از تصاویر رنگی، داستان‌های کوتاه و قابل درک و رنگ‌های دل‌نشین بسیار موثر است، استفاده از روایات به صورت داستان به زبان کودکانه، می‌تواند به درک بهتر مفاهیم مذهبی کودکان کمک کند.

وی با اشاره به جنگ نرم و ترویج فرهنگ غربی، اظهار داشت که وظیفه مربیان این است که با تقویت هوش معنوی کودکان در رشد فکری و معنوی آن‌ها کوشا باشند و کتاب‌های مذهبی می‌توانند تأثیرات عمیق و مثبتی بر رشد فکری و معنوی کودکان بگذارند، این کتاب‌ها به زبان کودکان و ملموس با دنیای امروزیشان، به آن‌ها یاد می‌دهد که چگونه با اصول اخلاقی و انسانی زندگی کنند، چگونه به دیگران احترام بگذارند و از دستورات دینی در زندگی روزمره خود پیروی کنند.

رضایی به آثار قبلی خود اشاره کرد و گفت که تا کنون مولف، ویراستار و یا ناظر ادبی ۲۱ جلد روانشناسی، اختلالات یادگیری و کمک آموزشی مقطع ابتدایی (از پیش دبستانی تا ششم ابتدایی) را در رزومه کاری خود دارد. 

وی افزود: با توجه به اینکه هم معلم مقطع ابتدایی هستم و هم به عنوان مربی از طرف پایگاه بسیج در مدارس و پایگاه فعالیت دارم، به فکر نوشتن کتاب مهدیار افتادم و در حال حاضر جلد دوم و سوم مهدیار در دست بررسی برای چاپ هستند که در این کتب علاوه بر معرفی کامل و بیان کرامات حضرت ولیعصر (عج)، معرفی نایب آن حضرت، مقام معظم رهبری، در زمان غیبت و پیروی از رهبری را بیان کرده‌ام.

 وی پیشنهاد کرد که ترغیب کودکان به مطالعه کتاب‌ های مذهبی می‌تواند در مدارس، مساجد، پایگاه‌های بسیج و سرای محله با استفاده از داستان‌های جذاب، مسابقات و فعالیت‌های تشویقی صورت گیرد، والدین نیز می‌توانند نقش مهمی در این زمینه ایفا کنند، با مطالعه این کتاب‌ها همراه با فرزندان خود و ایجاد فضای گفتگو و پرسش‌و پاسخ در خانه.

رضایی در نهایت پیام اصلی این کتاب را به کودکان و والدین بیان کرد و گفت: امیدوارانه به آینده نگاه کنید و باور داشته باشید که با ایمان، اخلاق خوب و تلاش می‌توانید دنیای بهتری بسازید، والدین می‌توانند با همراهی و همدلی با کودکان خود در مسیر رشد فکری و معنوی آنان نقش مهمی ایفا کنند؛ ان شاءالله که با پیروی از راه امام، شهدا و رهبر عزیز، فرزندانمان از سربازان امام زمان(عج) خواهند بود.

خبرنگار افتخاری بسیج: زهرا رحمانی

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار