به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، شهید حسن ترک یکی از سرداران بزرگ دفاع مقدس بود که به عنوان مربی قرآن نیز فعالیت داشت و به تازگی معبری در همدان به نام این شهید بزرگوار نامگذاری شده است.
این مراسم با حضور رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر همدان، مادر و خانواده شهید ترک، سردار حمید حسام و سردار مهدی فرجی مشاور فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) همدان و حضور همرزمانش برگزار شد.
محمود مسگریان، رئیس شورای اسلامی شهر همدان، در این مراسم با تجلیل از مقام بزرگ شهید حسن ترک اظهار کرد: این شهید، معلم قرآن و فردی عارف بود که همواره در جبهههای جنگ در کنار رزمندگان علیه دشمنان جنگید و افتتاح این معبر یادآور فداکاریها و رشادتهای این شهید بزرگوار است.
سردار مهدی فرجی مشاور فرمانده سپاه انصار الحسین (ع) استان همدان نیز در این مراسم به شخصیت ویژه شهیدحسن ترک اشاره کرد و گفت: این شهید افتخار بزرگی برای همدان است که در عملیات ام القصر، فاو و عملیاتهای بزرگ دفاع مقدس معابر بسیاری را گشود و برای این نامگذاری از شورای شهر و شهردار همدان برای نامگذاری این معبر قدردانی میکنیم.
به گزارش خبرگزاری بسیج؛ شهید حسن ترک در سال ۱۳۴۱ چشم به جهان گشود و در سحرگاه ۱۲ اسفند سال ۶۴ شربت شهادت را نوشید. این شهید والامقام در عملیاتهای مختلفی از جمله والفجر مقدماتی، والفجر (۱)، والفجر (۲)، والفجر (۴)، والفجر (۵) و والفجر (۸) حضور داشت و مسئولیتهای مختلفی را بر عهده داشت.
کتاب «فانوسی که افسانه نبود» به قلم سردار حمید حسام، به تازگی منتشر شده است. این کتاب مجموعهای از خاطرات شهید حسن ترک، سردار بزرگ دفاع مقدس و مربی قرآن، را به تصویر میکشد. مراسم رونمایی از این کتاب در همدان برگزار شد و سردار مهدی فرجی، مشاور فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) همدان، در این مراسم حضور داشت و درباره اهمیت این کتاب سخنرانی کرد.
کتاب «فانوسی که افسانه نبود» شامل ۵۲۴ صفحه است و به روایت زندگی شهید حسن ترک از زبان خانواده، دوستان و همرزمانش میپردازد. این کتاب به دو بخش زندگی شهید پیش از آغاز جنگ و دوران دفاع مقدس تقسیم شده است. سردار حسام با پژوهش و گردآوری این خاطرات، تلاش کرده است تا روحیات عارفانه و رشادتهای شهید حسن ترک را به خوانندگان منتقل کند.
این کتاب نه تنها شرح حال یک فرمانده بزرگ است، بلکه بازتابی از عرفان جنگ و معنویت در دل نبردهای دفاع مقدس است. شهید حسن ترک در عملیاتهای مختلفی از جمله فتحالمبین، والفجر مقدماتی، مسلم بن عقیل و پدافندی سومار مجروح شد و سرانجام در عملیات والفجر ۸ به شهادت رسید.
انتهای پیام/