۰۴ / فروردين / ۱۴۰۴ - 24 March 2025
01:27
کد خبر : 9670403
۲۲:۵۲

۱۴۰۳/۱۲/۰۵

دبیرخانه مقاومت جمهوری اسلامی است

امام جمعه موقت آستانه اشرفیه با اشاره به میدان داری جمهوری اسلامی گفت:سید حسن نصرالله نماد واقعی مقاومت و دبیرخانه مقاومت جمهوری اسلامی است.

دبیرخانه مقاومت جمهوری اسلامی است

 

به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان،حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم اختردانش در مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت که در مسجد جامع این شهر برگزار شد، با تأکید بر اهمیت پشتوانه فکری و عملی سید نصرالله، اظهار کرد:جهاد، تدبیر و برکات شهید نصرالله در دوران مقاومت، نشان‌ از عزم راسخ وی در برابر دشمنان اسلام و انسانیت است.

 

 

امام جمعه موقت آستانه اشرفیه با بیان اینکه شهید نصرالله یک راه و یک مکتب بود افزود:خون شهید نصرالله زمین نمی‌ماند همانطور که خون شهید عباس موسوی زمین نماند.

 

وی تصمیمات و رویکردهای سیاسی سید حسن نصرالله را در راستای ولایت فقیه دانست و گفت:شهید نصرالله ولایتمداربه تمام معنا بود و همین پشتوانه معنوی‌اش سبب ایستادگی اش درتمامی تهدیدات بود.

 

حجت‌الاسلام اختردانش با اشاره به اینکه سیدحسن نصرالله تکلیف مقاومت را از امام خمینی (ره) یادگرفت از مقایسه قدرت نظامی دشمنان و حزب‌الله گفت و ادامه داد:در حالی که دشمنان به دنبال توسعه نقش خود در منطقه بودند، سید حسن نصرالله با تدابیری هوشمندانه، توانست امنیت و حاکمیت لبنان را حفظ کند. 

 

 وی «مقاومت »را دکترین جمهوری اسلامی دانست و گفت: حضرت امام خمینی (ره) سید حسن نصرالله و در اصول مقاومت تربیت کرد و امروز این مقاومت به ثمر نشسته و استخوان و خارچشم دشمن شده است.

 

امام جمعه موقت آستانه اشرفیه با بیان اینکه دبیرخانه مقاومت جمهوری اسلامی است افزود:مذاکره با آمریکا شرافتمندانه،هوشمندانه و عاقلانه نیست ،دشمن همواره به دنبال تسلیم ، حمله نظامی و تجزیه است .

 

وی اضافه کرد:جمهوری اسلامی همیشه میدانداری کرده است و سید حسن نصرالله با همین تفکر در میدان بود.

 

امام جمعه موقت آستانه اشرفیه با بیان اینکه مقاومت تنها به سلاح محدود نمی‌شود از خطاب محاسباتی دشمن گفت و تصریح کرد:مقاومت با اراده قوی و همبستگی ملی گره خورده است. 

 

 

وی اضافه کرد:دشمنان فکر می‌کنند با حذف فرماندهان مقاومت می‌توانند به پیروزی دست یابند و خودرا به جمهوری اسلامی برسانند اما غافل‌اند از اینکه این حمایت مردمی و دینی است که موجب قدرت و پایداری شده است .

 

حجت الاسلام اختر دانش،«سید هاشم صفی الدین »را یار و یاور همیشگی «سید حسن نصرالله» عنوان کردو گفت: «شهید صفی‌الدین» از تمام تکنیک های نظامی مطلع بوده واز دست دادن چنین شخصیتی برای جهان سنگین است. 

 

وی طولانی شدن مراسم تشییع و تدفین پیکرهای شهدای مقاومت را هوشمندی لبنان عنوان کردو گفت: لبنان با هوشمندی تمام مراسم او را بعد از آتش بس قرار داده است.

 

دبیرخانه مقاومت جمهوری اسلامی است

دبیرخانه مقاومت جمهوری اسلامی است

دبیرخانه مقاومت جمهوری اسلامی است

دبیرخانه مقاومت جمهوری اسلامی است

هما اکبری
خبرنگار: هما اکبری

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید