برگزاری مسابقه رسانهای «رزمایش ۲۰ هزار نفری پیامبر اعظم (ص)»
به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ جواد اکرمی مسئول بسیج رسانه استان مرکزی از برگزاری مسابقه تولیدات رسانهای همزمان با رزمایش پیامبر اعظم(ص) در استان مرکزی خبر داد و گفت: این مسابقه فرصتی است برای اهالی خبر و رسانه و تمامی بسیجیان که برای شرکت در این مسابقه آثار خود را در قالبهای مختلف شامل مقاله، گزارش، ویدئو و پادکست تولید و ارسال کنند.
وی با یادآوری اینکه شرکت کنندگان می توانند تولیدات خود را در پیام رسان داخلی ایتا به شماره ۰۹۰۵۳۰۵۹۵۴۴ ارسال نمایند، افزود: فعالان رسانه و بسیجیان فعال در عرصه تولید محتوا تا نهم اسفند ماه فرصت دارند آثار خود را ارسال کنند و در پایان مهلت مقرر با بررسی تمامی آثار ارسالی به تولیدات برتر جوایزی اهدا خواهد شد.
مسئول بسیج رسانه استان مرکزی بیان کرد: امروز تمرکز بر تولیدات رسانه ای اثربخش یک الزام اصلی و اساسی برای جبهه انقلاب اسلامی است و بایستی در این حوزه جدی تر ورود کرد.
اکرمی خاطرنشان کرد: این مسابقه به دنبال ایجاد فضایی رقابتی و خلاقانه در بین فعالان رسانهای استان بوده و امید داریم، شاهد تولید محتوای فاخر و اثرگذار در راستای ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی فضای اقتدار آمیز این رزمایش بزرگ و فرهنگی باشیم.
انتهای پیام/