خبرهای داغ:
امام جمعه پلدختر؛

مساجد پلدختر در ماه رمضان به کارگاه‌های قرآنی تبدیل می‌شوند

مساجد پلدختر در ماه رمضان به کارگاه‌های قرآنی تبدیل می‌شوند
امام جمعه پلدختر گفت؛ در ماه رمضان، مساجد شهر پل‌دختر به کارگاه‌های قرآنی تبدیل خواهند شد تا فرصتی مناسب برای آموزش و ترویج مفاهیم قرآن کریم فراهم شود.
کد خبر: ۹۶۷۰۸۴۳
|
۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۵

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان ،حجت الاسلام و المسلمین "غلامرضا حاجی‌وند" روز سه شنبه در نخستین همایش کارگزاران مساجد درمجتمع فرهنگی فجر اداره ارشاد پل‌دختر بر ضرورت استفاده از کارکرد مساجد تاکید کرد و گفت: ماه مبارک رمضان فرصت مناسب و بی‌نظیری برای جذب نوجوانان و جوانان به مساجد است که این مهم‌ترین ماموریت کارگزاران این پایگاه‌های دینی است.

وی خاطرنشان کرد: مساجد سنگر هستند و انقلاب اسلامی نشات گرفته از همین پایگاه‌های دینی است که در دوران دفاع مقدس نیز کانون تربیت نیرو بوده و مساجددر تاریخ اسلام نقش و کارکردهای مختلف و متعددی داشته اند.

امام جمعه پل‌دختر بر لزوم نقش امامان جماعت در احیای و تقویت مساجد تاکید و تصریح کرد:کارگزاران، هیات امنا و فعالان حوزه مساجد با هم‌دلی و هم افزایی و با دغدغه حضور پررنگ مردم به ویژه جذب نوجوانان و جوانان به مسجد، زمینه این آن را ایجادکنند که این مهم مورد انتظار است.

وی ادامه داد: ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی در جهت افزایش فعالیت‌های معنوی و محافل قرآنی در منازل و مساجد است که باید مورد توجه بیشتری قرارگیرد به ویژه این که در عصر جهادتبیین این از اندیشه های امامین انقلاب است و اهتمام به قرائت قرآن و عمل و تدبیر در آموزه‌های الهی از مصادیق این مهم به شمار می رود.

حاجی‌وند یادآورشد: مساجد در راس امور و مرکز توحید و پایگاه نشرمعارف اسلام هستند که برای استفاده از این ظرفیت لازم است اعتبارات از سوی ادارات در نظرگرفته  شده و برنامه ریزی در این راستا صورت گیرد تا مساجد به کارگاه های قرآنی ، محافل ، جز خوانی ، آموزش و تفسیر تبدیل و این در ماه مبارک رمضان باید پررنگ‌تر از همیشه باشد.


غلامرضا مهرابی

انتهای پیام /

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار