خبرهای داغ:
امام جمعه موقت بیرجند:

تاکید بر بهره‌گیری از ماه مهمانی خدا

امام جمعه موقت بیرجند گفت: ماه رمضان، ماه عبادت و مهمانی خدا است و باید بیشترین استفاده را از این ماه پر برکت داشته باشیم.
کد خبر: ۹۶۷۱۳۹۶
|
۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۵

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام رحیم آبادی در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه بیرجند با اشاره به اینکه اصلی‌ترین پیام و ظرفیت ماه مبارک رمضان قرآن است گفت: با انس با قرآن کریم می‌توان حق را از باطل تشخیص داد.

وی افزود: فردی که نتواند در این ماه از بخشش و مغفرت خداوند بهره ببرد سعادتمند نخواهد شد.

امام جمعه موقت بیرجند با اشاره به اینکه در حماسه های ملی راهپیمایی ۲۲ بهمن وحدت و همدلی حول محور ولایت و امامت رخ داد گفت: ملت ما این توفیق را پیدا کرده تا علم ولایت را برافراشته کند و در مسیر نورانی قرآن پیش برود و به آن عمل کند.

حجت الاسلام رحیم آبادی با بیان اینکه عمل به قرآن راه سعادت است گفت: اگر به قرآن کامل عمل شود، همه انسان‌ها خرسند، تمام فقرا در دنیا بی نیاز و تمام امور رسیدگی خواهد شد.

وی افزود: باید ولایت مدارانه عمل کنیم و همچون شهدا که به عشق ولی فقیه، اسلام و وطن از جان خود گذشتند، ما نیز باید برای پیشرفت ایران اسلامی قدم برداریم.

امام جمعه موقت بیرجند گفت: دشمن ترویج بی حجابی و بدحجابی برای جدایی ما از ولایت و اسلام کارشکنی می‌کند که باید مسئولان با همدلی در مقابل توطئه‌های دشمن بایستند.

حجت الاسلام رحیم آبادی بر اهمیت دشمن شناسی و پیروی از ولایت تاکید کرد. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار