لیلا احمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان،ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ماه مبارک رمضان موجب تقویت همبستگی اجتماعی و افزایش حمایتهای مردمی میشود.
کارشناس امور خانواده افزود: در این ماه، حس همدلی و کمک به نیازمندان افزایش مییابد و برنامههای خیریه، افطاریهای دستهجمعی و حمایت از افراد آسیبپذیر میتوانند موجب کاهش فقر، خشونت و بزهکاری شوند.
وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان مصرف مواد مخدر و اعتیاد کاهش مییابد؛ گفت: به دلیل روزهداری بسیاری از افراد مصرف مواد مخدر سیگار و مشروبات الکلی را کاهش میدهند و این امر فرصتی برای بهبودی معتادان و ترک عادات نادرست است و حمایت خانواده و مراکز ترک اعتیاد در این دوره میتواند بسیار مؤثر باشد.
احمدی گفت: کنترل خشونت و جرایم اجتماعی یکی دیگر از برکات ماه مبارک رمضان است و افزایش معنویت و تقویت ارزشهای اخلاقی باعث کاهش جرایمی همچون سرقت، درگیریهای خیابانی و خشونتهای خانگی میشود.
وی تاکید کرد: رسانهها و نهادهای فرهنگی میتوانند با تبلیغ سبک زندگی اخلاقی و معنوی، این روند را تقویت کنند.
کارشناس امور خانواده با تاکید بر اینکه ماه رمضان فرصتی برای تحکیم روابط خانوادگی است؛ بیان داشت: سفرههای افطار، انجام عبادات جمعی و گفتوگوهای خانوادگی در این ماه مبارک موجب کاهش اختلافات و استحکام روابط میشود.
احمدی عنوان کرد: روزهداری و عبادت موجب کاهش استرس، اضطراب و افسردگی شده و نقش مهمی در تقویت روحیه امید و آرامش در جامعه دارد.
وی گفت: در این ماه، توصیه به بخشش و گذشت افزایش مییابد و بسیاری از اختلافات خانوادگی و اجتماعی حل شده و میزان پروندههای قضایی کاهش مییابد.
وی تصریح کرد: برگزاری برنامههای فرهنگی و مذهبی به مناسبت ماه مبارک رمضان در رسانهها و مساجد میتواند آگاهی عمومی را نسبت به آسیبهای اجتماعی افزایش دهد.
کارشناس امور خانواده خاطرنشان کرد: اگر نهادهای اجتماعی، فرهنگی و رسانهای بتوانند از این فرصت به درستی استفاده کنند، بسیاری از آسیبهای اجتماعی در جامعه کاهش پیدا خواهد کرد.
انتهای خبر/