به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان،سرهنگ حسن حبیبی در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهدا که در سالن غدیر رشت برگزارشد،اظهارکرد:شهدا با فداکاری برای کشور باید یادشان همیشه در دلها و ذهنها زنده باشد.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گیلان افزود:دانشنامه دفاع مقدس فرصتی است تا جوانان با شخصیتهای واقعی تاریخ کشور آشنا شوند و ارزشهایی چون ایثار، شجاعت و مقاومت را بشناسند.
وی با بیان اینکه این دانشنامه قصد دارد تا زندگینامه، خاطرات و تجربیات شهدای گرانقدر را جمعآوری کرده و در دسترس همگان قرار دهد، تصریح کرد:دراین دانشنامه برنامههای متنوعی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین جوانان و نسلهای آینده در نظر گرفته شده است.
سرهنگ حبیبی دانشنامه دفاع مقدس را پژوهشمحور بیان کرد و گفت:با تاکید مقام معظم رهبری بر اهمیت تبدیل دانشنامه به یک مرجع کارگروههای مختلف در سال ۹۸ برای تهیه دانشنامه دفاع مقدس تشکیل شد
وی در راستای همکاری در تهیه و تولید محتوای دایرهالمعارف گفت: همه کسانی که د تهیه تدوین دانشنامه همکاری داشته باشند از امتیازات ویژهای برخوردار خواهند شد
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گیلان همچنین به روند شناسایی مدخلها اشاره کرد و گفت:کارگروه علمی ؛(شهدا و اشخاص) ۸۰ درصد کار را آماده کرده و پیشرفت خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
وی به کارگروه جغرافیای زمانی اشاره کرد که با جمعآوری اطلاعات، نقش شهرستانهای مختلف در حوزههای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را مورد بررسی قرار داده است.
سرهنگ حبیبی ادامه داد: ۵۳۷ مدخل شناسایی شده و ۱۷ دستگاه مختلف در دوران دفاع مقدس نقش داشتهاند .
وی با اشاره به لزوم بهرهگیری از رویکردهای هوش مصنوعی، ابراز امیدواری کرد که با این مهم، شاهد اعتبار و تکریم دانشنامه دفاع مقدس باشیم.