۱۱ / فروردين / ۱۴۰۴ - 31 March 2025
17:37
کد خبر : 9677379
۲۱:۳۷

۱۴۰۴/۰۱/۰۸
مدیرکل اوقاف استان سیستان و بلوچستان مطرح کرد:

نمایش وحدت زاهدانی‌ها در حمایت از قدس

حجت الاسلام والمسلمین اشرفیان حضور مردم زاهدان در راهپیمایی روز قدس را جلوه‌ای از اتحاد اسلامی و ایستادگی در برابر استکبار جهانی دانست.

حجت الاسلام والمسلمین محسن اشرفیان، در حاشیه راهپیمایی روز قدس در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان با اشاره به اهمیت روز جهانی قدس، بیان کرد: آن را فرصتی برای نمایش وحدت و همبستگی امت اسلامی در برابر ظلم و ستم دانست.

 

وی افزود: حمایت از مظلومان، به‌ویژه مردم فلسطین، غزه، لبنان و دیگر مسلمانان ستمدیده در سراسر جهان، یک وظیفه شرعی و انسانی است که همه مسلمانان باید به آن پایبند باشند.

 

اشرافیان تصریح کرد: فرمایش پیامبر اکرم (ص) که هر جا صدای مظلومی بلند شود، بر مسلمانان واجب است که به یاری او بشتابند، تکلیف روشنی را برای تمام مسلمانان مشخص می‌کند.

 

وی ضمن تقدیر از حضور باشکوه مردم زاهدان در این راهپیمایی، این مشارکت گسترده را نشان‌دهنده درک عمیق مردم از اهمیت موضوع فلسطین دانست؛ و خاطرنشان کرد: حضور پررنگ اقشار مختلف مردم، اعم از شیعه و سنی، مساجد و اماکن مذهبی، جلوه‌ای از اتحاد اسلامی و عزم جدی برای حمایت از آرمان فلسطین است.

 

مدیرکل اوقاف سیستان و بلوچستان راهپیمایی روز قدس را نماد مقابله با استکبار جهانی و دفاع از حقوق پایمال‌شده مردم فلسطین دانست و گفت: این حضور باشکوه، پاسخی به مظلومیت مردم فلسطین و تأکیدی بر لزوم ایستادگی در برابر رژیم صهیونیستی است و از همه شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که این حرکت مردمی، پیام روشنی از حمایت از فلسطین به جهانیان مخابره کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید