۱۲ / فروردين / ۱۴۰۴ - 01 April 2025
02:08
کد خبر : 9677488
۱۱:۳۴

۱۴۰۴/۰۱/۰۹
امام‌جمعه اهل سنت بندرعباس:

تاریخ واقعی قدس، ادعاهای جعلی صهیونیست‌ها را رد می‌کند

شیخ جمالی با اشاره به جایگاه قدس در معراج پیامبر اسلام و تلاقی پیامبران بزرگ، خواستار همبستگی جهانی برای حمایت از مردم فلسطین شد.


به گزارش خبرگزاری بسیج هرمزگان ،امام جمعه اهل سنت بندرعباس با اشاره به کشتارهای اخیر در غزه، از جامعه جهانی خواست وجدان خود را بیدار کند؛ چرا که این جنایات تنها مربوط به مسلمانان نیست، بلکه تمام بشریت را خطاب قرار می‌دهد.

وی، با رد ادعای حاکمیت تاریخی یهودیان بر فلسطین گفت: در ۲ فتح تاریخی قدس توسط مسلمانان، یهودیان هیچ نقشی نداشتند و مسیحیان در آن جا قدرت در دست داشتند و در این اتفاقات مسلمانان همواره با مسیحیان تعامل کردند، اما هرگز سلطه یهود را نپذیرفتند.

شیخ جمالی کشورهای غربی به‌ویژه آمریکا را حامی رژیم کودک کُش صهیونیستی دانست و از کشورهای اسلامی خواست با اتحاد، فشار جهانی را برای توقف این جنایات افزایش دهند.

وی تاکید کرد: با انسجام مسلمانان، حتی حامیان صهیونیستها نیز از حمایت خود دست خواهند کشید و در این مسیر اتحاد ما به‌ویژه شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس می‌تواند صدای فلسطین را به گوش جهان برساند و این رژیم جعلی را نابود کند.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید