به گزارش بسیج ، ملیحه ملکزاده روز پنجشنبه در نشست با سرپرست فرمانداری خلخال اظهار کرد: در حالی که در سال ۱۴۰۲ تعداد اعضای فعال کانونهای پرورش فکری کودکان این استان نزدیک به ۱۰ هزار نفر بوده، این آمار در پایان سال گذشته به بیش از ۲۲ هزار نفر افزایش یافته است.
مدیرکل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل افزود: هماکنون ۲۱ مرکز در مرکز و شهرستانهای استان اردبیل و در توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری، کودکان و نوجوانان این استان فعالیت میکنند.
وی گفت: کسب رتبههای برتر در جشنوارههای کشوری و بینالمللی توسط گروههای هنری کانونهای استان اردبیل حاکی از این واقعیت است که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در انجام ماموریتهای مربوط به پرورش و رشد استعدادهای فکری کودکان و نوجوانان که یکی از وظایف ذاتی کانون است ، به درستی عمل کرده است.
ملکزاده اضافه کرد: در حال حاضر ۲ مرکز کودکان و نوجوانان در شهرهای خلخال و هشجین فعالیت میکنند و با توجه به گسترش شهر خلخال و نیاز به راهاندازی یک مرکز جدید پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این شهر، در صورت تامین محل مورد نیاز از سوی فرمانداری خلخال آمادگی لازم را برای راهاندازی مرکز جدید وجود دارد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل ادامه داد: مقابله با آسیبهای اجتماعی و زمینهسازی برای رشد فکری کودکان و نوجوانان نیازمند توجه جدی مسئولان امر به اعتبارات مورد نیاز برای اجرای برنامههای مختلف در کانونهای این استان است.
ملکزاده همچنین با اشاره به دستور مقام معظم رهبری در خصوص تلاش برای رشد ۱۰ برابری مراکز کانونهای پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور گفت: دستیابی به خواسته مقام معظم رهبری نیازمند تجهیز کانونهای پرورش فکری کودکان و نوجوانان به امکانات و تجهیزات به روز جامعه است.
وی خاطرنشان کرد: ساختمان بسیاری از کانونهای پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل از جمله شهرستان خلخال فرسوده است و جذابیت لازم را برای جذب کودکان و نوجوانان و اجرای برنامههای مختلف را ندارند.
سرپرست فرمانداری خلخال نیز در این جلسه با اعلام آمادگی جهت همکاری برای راهاندازی مرکز دوم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر خلخال خواستار راهاندازی کانون زبانهای خارجه برای استفاده قشر کم سن و سال در این شهرستان در خلخال شد.
حسین وطن دوست گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان یک نهاد زیربنای فرهنگی در کاهش آسیبهای اجتماعی کودکان و نوجوانان وظیفه بسیار سنگینی را در جامعه عهدهدار بوده و نیازمند همکاری دستگاههای اجرایی و فرهنگی برای دستیابی به اهداف تعریف شده و کاهش آسیبهای اجتماعی است.