۲۵ / فروردين / ۱۴۰۴ - 14 April 2025
22:08
کد خبر : 9679780
۱۱:۲۸

۱۴۰۴/۰۱/۲۴

سهم ۷۰ درصدی بندر امام خمینی از حمل و نقل ریلی کشور

مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان سهم بندر امام خمینی از حمل و نقل ریلی در سال گذشته را ۷۰ درصد اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، در جریان دیدار نوروزی  ابوطالب گرایلو مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با  غلامحسین ولدی مدیرکل راه آهن جنوب، ضمن اشاره به میزان عملکرد و ظرفیت حمل و نقل ریلی در این بندر بزرگ تجاری کشور بر اتخاذ تدابیر مدیریتی با هدف افزایش سهم  حمل و نقل ریلی تأکید کردند.  

گرایلو گفت: بندر امام خمینی در سال ۱۴۰۳ موفق به جابجایی دو میلیون و ۸۰۰ هزار تن انواع کالا از طریق ناوگان ریلی شد که این میزان، نشان‌دهنده سهم ۷۰ درصدی این بندر از کل حمل و نقل ریلی بنادر کشور است.

وی افزود: با توجه به تأکید مدیران ارشد بر افزایش سهم حمل و نقل ریلی انتظار می‌رود با اتخاذ تدابیر مدیریتی مؤثر و توسعه زیرساخت‌ها، شاهد رشد این شیوه حمل و نقل پاک و اقتصادی در بندر امام خمینی (ره) باشیم.

گرایلو می‌گوید: این مهم از رهگذر  برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی بین‌بخشی و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های ریلی محقق می‌شود که موجب افزایش بهره‌وری و کاهش زمان تخلیه و بارگیری کالا با بهره‌گیری از توان حمل و نقل ریلی خواهد شد.

مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان ادامه داد: افزایش بهره‌گیری از توان حمل و نقل ریلی نه تنها به کاهش هزینه‌های لجستیک و افزایش بهره‌وری در زنجیره تأمین کمک می‌کند، بلکه گامی مهم در راستای کارکرد پدافند غیر عامل بنادر، توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست خواهد بود.

یادآور می‌شود حمل و نقل ریلی به عنوان یکی از پاک‌ترین و ایمن‌ترین شیوه‌های حمل و نقل، نقش مهمی در کاهش آلودگی محیط زیست، صرفه‌جویی در مصرف سوخت و کاهش ترافیک جاده‌ای ایفا می‌کند. این روش حمل و نقل با قابلیت جابجایی حجم بالای کالا در هر سفر، هزینه‌های لجستیکی را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید