۲۷ / فروردين / ۱۴۰۴ - 16 April 2025
03:47
کد خبر : 9680044
۱۵:۲۵

۱۴۰۴/۰۱/۲۵

سازمان بسیج رسانه استان مرکزی با صدور بیانیه ای جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کردند

سازمان بسیج رسانه استان مرکزی با صدور بیانیه‌ای جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سازمان بسیج رسانه استان مرکزی با صدور بیانیه‌ای جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد. 

بسم الله الرحمن الرحیم

حمد و سپاس خدایی را که به لطف خودش عدالت را در جهان می‌گستراند و طبق وعده‌اش صالحین، وارثین زمین خواهند شد. (وَ لَقَدْ کتَبْنَا فی الزَّبُورِ مِن بَعْدِ الذِّکرِ أَنَّ الْأَرْضَ یرِثُهَا عِبَادِی الصَّلِحُون)

در سکوت مجامع بین‌المللی و برخی کشورهای عرب خودفروخته و حمایت مستکبران عالم، رژیم صهیونیستی، این مولود نامشروع استکبار جهانی، خشونت را از حد گذرانیده و هر لحظه از چنگال خونخوارش، خون مظلومی چکیده می‌شود.

کجایند مدعیان حقوق بشر؟ کجایند کسانی که ادعایشان در زمینه حقوق انسان‌ها گوش فلک را کر می‌کند؟ چرا کور شده‌اید؟ چرا لال شده‌اید؟ مگر کودکان مظلوم سرزمین فلسطین را نمی‌بینید؟ ای تاریخ‌نویسان! ای رسانه‌های بیدار! بنویسید بر مردمان مظلوم غزه چه گذشت و چه می‌گذرد؟ خیانت خائنان عرصه بین‌الملل را در تاریخ ثبت کنید تا مردمان آزاده دنیا بدانند بر این مردمان غیور و سخت‌کوش چه گذشت. آنقدر بنویسید تا مردم عالم بیدار شوند و صدای مظلومیت این دیار فراموش‌شده را بشنوند. مردم مظلومی که جز حق حیات و زندگی در دیار خود، چیزی را نمی‌خواهند!

ما اهالی رسانه استان مرکزی ضمن محکومیت این حملات ددمنشانه، با استعانت از خداوند متعال و گرامیداشت بیش از ۲۰۰ شهید، اطلاع‌رسانی و مظلومیت رسانه در غزه را به آزادگان عالم می‌سپاریم و از آنان می‌خواهیم صدای مظلومیت این ملت قهرمان و استوار را به روش‌های مختلف به گوش مردم دنیا برسانند تا ان‌شاءالله شاهد پایان درد و رنج این مردم مظلوم باشیم. به لطف و رحمت الهی اطمینان داریم و معتقدیم:

«انما یوفی الصابرون اجرهم بغیر حساب»

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

سازمان بسیج رسانه استان مرکزی

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید