۳۱ / فروردين / ۱۴۰۴ - 20 April 2025
10:49
کد خبر : 9680370
۱۰:۵۲

۱۴۰۴/۰۱/۲۷

شرکت بیش از ۱۰ هزار مددجو و پرسنل کمیته امداد خراسان رضوی در طرح زندگی با آیه ها

معاون فرهنگی کمیته امداد خراسان رضوی گفت: در طرح زندگی با آیه ها بالغ بر ۱۰ هزار نفر از مددجویان و پرسنل کمیته امداد خراسان رضوی شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مشهدمقدس، محمد افشارنیا درخصوص طرح  « زندگی با آیه ها» بیان کرد: این طرح برای اولین سال ویژه پرسنل و مددجویان کمیته امداد در ماه مبارک رمضان اجرا شد. 
وی از استقبال گسترده مددجویان در این طرح خبر داد و افزود: بالغ بر ۱۰هزار نفر در طرح زندگی با ایه ها شرکت کردند که از این تعداد ۱۷۳۵نفر همکار و خانواده های همکار می باشند. 
افشارنیا بیان کرد: «طرح زندگی با آیه ها» برای دستیابی به آیات کاربردی قرآن کریم که از اهمیت ویژه ای در نظام اندیشه اسلامی برخوردار است، طی فرایند پیچیده ای در مراحل مختلف، در ماه رمضان برای اولین سال اجرا شد. 
وی تصریح کرد: اهداف کمیته امداد از این طرح جریان سازی بین مخاطبین کمیته امداد، ایجاد فضای قرآنی در کمیته امداد جهت انگیزه بخشی و شناسایی مستعدین قرآنی و ایجاد بستری برای کشف استعدادها و حضور آنها در کنش های اجتماعی کشور، تسهیل دسترسی به تمامی خدمات و محصولات قرآنی کشور با هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، توجه به سلیقه و نیاز مخاطبان مختلف می باشد.
افشارنیا عنوان کرد: در این طرح از ظرفیت مراکز نیکوکاری، حوزه زکات و روحانیون جهت تبلیغ طرح به صورت چهره به چهره و سخنرانی ها، خیرین قرآنی و احصاء کمک های ویژه به این طرح، ظرفیت عظیم کارشناسان طرح اکرام و محسنین جهت تشویق مددجویان برای حضور و شرکت در مسابقات علی الخصوص دانش آموزان ، تبلیغ و توجیح طرح در جلسات مجازی با همکاران و مدیران آن مجموعه در سراسر کشور استفاده شد.
معاون فرهنگی کمیته امداد خراسان رضوی گفت: در پایان این طرح به شرکت کنندگان در طرح «زندگی با آیه ها» گواهی آموزش صدور و گواهی پایان دوره اعطا گردید و به برگزیدگان هدایایی اهدا گردید.

شوکت سالاری
خبرنگار: شوکت سالاری

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید