انیس قنبری، اظهارکرد: طبق بیانات رسمی دانشگاه علوم پزشکی، ۸۰ درصد مردم خوزستان تحرک کافی ندارند و ۶۴ درصد آنها مبتلا به چاقی و اضافه وزن هستند. چاقی نیز خود زنگ خطری بزرگ برای تهدید سلامت جامعه است که عوارض متعددی همچون ابتلا به سرطان، سکته قلبی و مغزی، دیابت و انواع بیماریهای ناشی از رژیم غذایی ناسالم، نداشتن تحرک کافی و کم خوابی است.
او تاکید کرد: ورزش به عنوان عامل پیشگیرانه، بهبود دهنده و از بین برنده اضافه وزن در بین سنین مختلف از کودکی تا پیری نقش بسزایی در سلامت افراد دارد و این در حالی است که عوامل متعددی همچون خواب ناکافی، استرس، رژیم غذایی ناسالم، مصرف داروهای هورمونی و ... در افزایش وزن تاثیر دارند.
این فیزیولوژیست ورزشی بیان کرد: اما چرا با افزایش چشمگیر تعداد مربیان در رشتههای تندرستی و حوزه سلامت، این تناقض چشمگیر رخ میدهد؟؛ باید بگویم آموزش ناکافی در جهت سواد سلامت مردم، مطالبهگر نبودن مردم در حوزه سلامتی و آشنا نبودن به حقوق رفاهی خود در برخی شرکتها و ارگانهایی که ورزش را به صورت رایگان در اختیار خانوادههای تحت پوشش قرار میدهند، نبود زیر ساختهای رایگان در جهت رفاه و سلامت مردم، بالابودن هزینههای ورزش و وضعیت آب و هوایی خوزستان با سه فصل طولانی گرما از جمله دلایل این تناقض است.
او عنوان کرد: در همین راستا نیز نقش رسانههای دیداری و شنیداری و همچنین استفاده از فضای مجازی و نقش مهم آموزش و پرورش و دانشگاهها در آگاهسازی مردم بسیار حائز اهمیت است. از این رو با توجه به اینکه در هفته سلامت(اول تا هفتم اردیبهشت) با شعار «سرآغازی سلامت، آیندهای سرآمد» قرار داریم، توجه به نقش رسانهها در سواد سلامت مردم از اهمیت بالایی برخوردار است.