۱۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 30 April 2025
06:58
کد خبر : 9683648
۱۳:۲۵

۱۴۰۴/۰۲/۰۹

سومین گردهمایی کشوری نسیم کرامت در روز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) برگزار شد

سومین گردهمایی کشوری نسیم کرامت با عنوان معصومه های جمکران در روز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) با حضور ۲۰۰۰ نفر از دختران دانش آموز در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

میلاد رستگار خادم قرآن عترت و نماز آموزش و پرورش استان قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم گفت: روز میلاد حضرت معصومه (س) را در کنار مقام رفیع امام زمان جشن می‌گیریم و با امام زمان بیعت میبندیم تا همواره در کنار اسلام و قرآن باشیم.

رستگار تشریح کرد: امسال سومین دوره برنامه گردهمایی نسیم کرامت عبدالله با حضور ۲۰۰۰ دانش آموز دختر متوسطه اول و دوره دوم ابتدایی، مربیان، معلمان و همکاران بسیج دانش آموزی و هیئت‌های دانش آموزی در شبستان جمکران برگزار شد. 

 وی مولودی خوانی، اهدای جوایز و تجلیل از ۱۴ دختر گرانقدر مدافعان شهدای مدافع حرم را از برنامه های این مراسم برشمرد.

رستگار در خصوص هدف از برگزاری این برنامه گفت: در دنیای امروز و با توجه به جنگ نرم و تهاجم فرهنگی باید نسبت به شناساندن جایگاه و منزلت والای دختران به خودشان تلاش کنیم و هرچه میزان این خودشناسی افزایش یابد، در رویارویی با این تهاجمات فرهنگی موفق تر عمل خواهند کرد.

گفتنی است؛ دبیرخانه کشوری این برنامه آموزش و پرورش استان قم بوده است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید