۱۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 30 April 2025
23:57
کد خبر : 9684003
۱۳:۰۳

۱۴۰۴/۰۲/۱۰
سردار سلیمانی:

اگر کسی می‌خواهد غرب را بشناسد باید به فلسطین نگاه کند نه به شعارهای زیبا و ادعاهای حقوق بشری آنها

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز دسترسی دانشگاه هاروارد آمریکا به دارایی‌هایش قطع شده و دلیل این موضوع ، آن است که دانشجویان این دانشگاه از فلسطین حمایت کرده‌اند.

 اگر کسی می‌خواهد غرب را بشناسد باید به فلسطین نگاه کند نه به شعارهای زیبا و ادعاهای حقوق بشری آنها


به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج، سردار «سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت، طی سخنانی در همایش سراسری حفظ انسجام و دومین جشنواره مالک اشتر شبکه نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، ضمن تسلیت به مناسبت جان‌باختن تعدادی از هموطنان در حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس و گرامیداشت دهه کرامت، بیان داشت: پیروزی انقلاب اسلامی در دوران معاصر، یک تحول بزرگ در تاریخ بشریت محسوب می‌شود؛ همانگونه که ظهور اسلام با بعثت پیامبر اکرم(ص) در سده‌های قبل، یک تحول بسیار بزرگ در تاریخ بشریت محسوب می‌شود. 
وی عنوان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی بر اساس اندیشه‌های اسلام ناب و فقه تشیع صورت گرفت و امام خمینی(ره) بر اساس یک نظریه جدید و نو، جمهوری اسلامی را به ملت بزرگ ایران عرضه داشتند. 
سردار سلیمانی گفت: انقلاب اسلامی در مقایسه با سایر انقلاب‌های جهان، انقلابی وسیع‌تر و مردمی‌تر محسوب می‌شود؛ در جریان پیروزی انقلاب اسلامی شاهد بودیم که برای اولین بار، نظام سیاسی آینده کشور به همه‌پرسی گذاشته شد و نزدیک ۹۹ درصد مردم به جمهوری اسلامی رای دادند. 
سردار سلیمانی افزود: به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی، امام راحل هیچ بخشی از جمهوری اسلامی را از جای دیگری تقلید نکردند. 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: برخلاف سایر نظام‌های جهانی، در جمهوری اسلامی، نظام «امام و امت» و در واقع مردم‌سالاری دینی حاکم است و مردم در همه شئون، سالار خودشان هستند. این در حالی است که نظام سیاسی ۱۲ کشور اروپایی همچنان سلطنتی و موروثی است؛ در دیگر کشورهای اروپایی و همچنین آمریکا نیز هیچ‌گاه احزاب نگذاشته‌اند خواسته‌ها و اراده‌های اصلی مردم سرزمین‌هایشان محقق شود. 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سوم آذرماه سال ۱۳۹۵ می‌فرمایند «بسیج مظهر تحقق مردم سالاری اسلامی است». به تعبیر رهبر معظم انقلاب، از سوی خداوند متعال به امام راحل الهام شد که بسیج را تشکیل دهد. در حقیقت بسیج، تشکیلات انقلاب اسلامی است و همه اصناف و سلایق، عضو بسیج هستند. 
سردار سلیمانی عنوان کرد: در دوران دفاع مقدس، امام راحل فرمان تاریخی حضور مردم در میدان نبرد را صادر کردند و همین امر‌ موجب شد تا دفاع مقدس به یک گنجینه و مکتب و الگو برای مردم ایران تبدیل شود. 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین عنوان کرد: بسیج در دوران دفاع مقدس توانست مکتب دفاعی انقلاب اسلامی را خلق کند و امروز نیز باید این اتفاق در سایر عرصه های انقلاب رخ دهد. 
سردار سلیمانی گفت: یکی از آرمان‌های ملت بزرگ ایران، تحقق دولت اسلامی است و سند راهبردی  ده ساله اعتلای بسیج نیز در همین راستا ابلاغ شده است و امروز در سراسر کشور این تکلیف به دوش ما است. 
وی در ادامه اظهار داشت: وقتی رهبر معظم انقلاب، نظریه کمک‌های مومنانه را در ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا مطرح کردند شما بسیجیان پرچمدار عملیاتی کردن این نظریه شدید و هنوز هم این طرح جاری و ساری است؛ در ماه مبارک رمضان امسال دو میلیون و چهارصد هزار بسته معیشتی توسط بسیجیان بین نیازمندان در سراسر کشور توزیع شد. 
سردار سلیمانی تصریح کرد: امسال هم بسیج باید مسیر سرمایه گذاری برای تولید را به پیش ببرد و مانع‌زدایی کند تا راهبرد رهبر معظم انقلاب محقق شده و ملت ایران در جنگ اقتصادی هم به پیروزی قطعی دست پیدا کند. 
رییس سازمان بسیج مستضعفین اظهار داشت: امروز روابط ایران با غرب در شرایطی به سر می برد که نیاز به جهاد تبیین دارد. امروز بین جمهوری اسلامی ایران و دولتی که در طول ۴۶ سال گذشته بر ما فشارها و تحریم‌ها و تروریسم اقتصادی را تحمیل کرده، مذاکره در جریان است. این مذاکرات از سر حکمت و مصلحت جمهوری اسلامی ایران است. این مهم پس از اتفاقاتی رخ داد که آمریکایی ها تصور می کردند ایران در شرایط ضعف قرار دارد؛ آنها ادعایی را مطرح کردند اما رهبر معظم انقلاب قاطعانه در مقابل آنها ایستاد و آنها مجبور به عقب مشینی شدند و در نتیجه جمهوری اسلامی شیوه، موضوع و مکان مذاکره را تعیین کرد. 
سردار سلیمانی تصریح کرد: بسیج، پرچمدار، پیش‌قراول و پاره تن مردم است و هیچگاه مصلحت مردم را فراموش نمی کند؛ بسیج از همه آزمون‌ها موفق بیرون آمده است و در همه دوران‌های سخت و‌ مخاطره‌آمیز فداکاری‌های تاریخی کرده و ۹۲ هزار شهید را تقدیم کرده است.

وی عنوان کرد: برنامه ده‌ساله راهبردی اعتلای بسیج با دقت در حال اجراست و اقدامات صورت گرفته، مرتباً در حال پایش هستند. راه عبور ما از چالش‌های پیش رو، تحقق و عملیاتی کردن تدابیر رهبر معظم انقلاب است. 
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه جنایات صهیونیست‌ها، عصاره تمدن غرب است، گفت: اگر کسی می‌خواهد غرب را بشناسد باید به فلسطین نگاه کند نه به شعارهای زیبا و ادعاهای حقوق بشری آنها؛  البته امروز در غرب عالم هم مردم بیدار شده‌اند و در کنار مردم فلسطین هستند. امروز دسترسی دانشگاه هاروارد آمریکا به دارایی‌هایش قطع شده و دلیل این موضوع ، آن است که دانشجویان این دانشگاه از فلسطین حمایت کرده‌اند. 
سردار سلیمانی در پایان گفت: بسیج مظهر تولید قدرت نرم برای کشور و مردم است‌. 
انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید