سرگرد پاسدار هادی آقابابایی مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان قم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، گفت: دانش آموزان در این اردوی یک روزه فرصت خادمی در آستان مقدس امامزادگان، دریافت نشان خادمی و غبار روبی را خواهند داشت.
مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان قم افزود: افتتاحیه این اردو همزمان با دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه (س) در آستان مقدس امامزاده سید علی (ع) با همکاری بخش فرهنگی اداره اوقاف، تولیت امامزاده شاه سیدعلی (ع) صورت گرفت.
وی ابراز کرد: در این مراسم که با حضور ۳۰۰ دختر دانش آموز اجرا شد، تعدادی از دختران شهدا تجلیل و نشان خادمی نیز به دختران نمونه اهدا شد.
مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان قم، خاطرنشان کرد: این برنامه در سایر امامزاده های سطح استان نیز با همکاری تولیت معزز آنها برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/