عمران کاکایی، فرمانده بسیج کارگری حوزه صنعت کاشی کاژه اسلامآباد غرب، در گفتوگو با خبرنگارخبرگزاری بسیج از رشد ۱۵۰ هزار متری تولید این واحد صنعتی نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت : با تمام مشکلاتی که صنعت با آن دست و پنجه نرم می کند اما کارگران دست از کار و تلاش بر نمی دارند .
وی با اشاره به عملکرد این کارخانه گفت:
صنعت کاشی کاژه در سال ۱۳۹۰ با ۷ خط تولید به بهره برداری رسید و هماکنون ۵۵۲ نیروی کار بهصورت مستقیم در آن مشغول به کار هستند.
علیرغم تمام مشکلات، این واحد صنعتی در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته ۱۵۰ هزار متر رشد تولید داشته که نشاندهنده تلاش مجموعه برای حفظ چرخه اقتصادی است.
کاکایی اصلیترین مشکل کارخانه را ناترازی برق و گاز عنوان کرد و افزود: از سال ۱۴۰۱ کمبود برق به حد بحرانی رسیده و در حال حاضر تنها ۲ خط از ۷ خط تولید فعال هستند. در تابستان با خاموشیهای مکرر و در زمستان با قطعی گاز مواجه میشویم. فیش های برق و گاز کارخانه بهشدت افزایش یافته و این موضوع فشار مضاعفی بر تولید وارد کرده است.
وی با اشاره به تاثیر نوسانات ارزی گفت: افزایش قیمتها باعث کاهش تقاضا برای محصولات شده و این موضوع چرخه مالی کارخانه را تحت تاثیر قرار داده است. برای تامین مواد اولیه و پرداخت هزینههای جاری مانند فیشهای برق و گاز نیاز فوری به وامهای سرمایه در گردش داریم.
کاکایی با اشاره به نقش این کارخانه در اشتغالزایی منطقه محروم اسلامآباد غرب تاکید کرد: دکتر مهدی دهقانپور، سرمایهگذار اصلی این کارخانه، از پزشکان دوران دفاع مقدس و خیرین منطقه است که با وجود مشکلات، حاضر به تعطیلی کارخانه نشدهاند و یک روز حقوق و بیمه معوق نداریم . کارگران حاضرند فشار کار باشد ، کارخانه تولید کند اما بیکار نباشند .
وی در پایان اظهارداشت از نمایندگان مجلس و مسئولان میخواهیم با دیدگاه ویژهای به صنایع مناطق محروم نگاه کنند و با تسهیل دسترسی به وامهای بلندمدت، مانع از تعطیلی این واحدهای تولیدی شوند .