به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، محمدحسن اسدی شامگاه گذشته در سلسله بازدید شبانه مدیریت شهری از اجرای شیفت شب پروژهها، از مرکز تولید محصولات و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار بازدید کرد.
وی افزود: کارگاههای اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار در راستای مصوبه شورای اسلامی شهر و با همکاری قرارگاه محرومیتزدایی احمد بن موسی (ع) در دستور اجرا قرار گرفت.
شهردار شیراز ادامه داد: بازدید از این مرکز نیز به پیشنهاد رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای شهر با هدف بررسی فعالیتهای اشتغالزایی برای زنان بدسرپرست و بیسرپرست انجام شد.
اسدی خاطرنشان کرد: مشاغل خانگی زودبازده و کارگاههای مهارتآموزی، بهویژه برای زنان بدسرپرست و بیسرپرست، در شورای ششم آغاز شد و امروز ثمره آن با اشتغال 60 تا 70 نفر در این کارگاهها دیده میشود.
وی تصریح کرد: در سالی که به نام سرمایهگذاری برای تولید مزین شده، این پروژهها از مصادیق بارز تحقق شعار سال محسوب میشوند.
شهردار شیراز همچنین به ویژه برنامههای هفته شیراز که از 15 اردیبهشت آغاز میشود، اشاره و بیان کرد: در هفته شیراز شیراز میزبان 15 سفیر و شهردار از کشورهای مختلف خواهیم بود که رویدادی بیسابقه در راستای تقویت ارتباطات بینالمللی این شهر تاریخی است.
اسدی خاطرنشان کرد: در روزهای اول و دوم خردادماه نیز شیراز بهعنوان اولین کلانشهر میزبان همایش دیپلماسی اقتصادی استانی از سوی وزارت امور خارجه خواهد بود.
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز نیز در جریان این بازدید به خبرنگاران گفت: اشتغال از منظر رهبر انقلاب به دلایل اقتصادی، اجتماعی و امنیتی اهمیت ویژهای دارد.
مریم حسینی با تصریح بر این موضوع که اشتغال پایدار، محور رشد اقتصادی، کاهش تورم و ارتقای ارزش پول ملی است، عنوان کرد: در بعد اجتماعی، بیکاری بستر فساد و اعتیاد را فراهم میکند، اما اشتغال، امیدواری و شوق زندگی را بهویژه برای جوانان تقویت میکند.
وی ادامه داد: دشمن از بیکاری برای ناامید کردن مردم استفاده میکند و رهبر انقلاب راهبردهایی مانند حمایت از تولید ملی، افزایش مهارتآموزی و رونق کارآفرینی را پیشنهاد دادهاند که کارآفرینی را به مثابه فعالیتی عبادی میدانند.
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز خاطرنشان کرد: نبود اشتغال، بهویژه برای زنان سرپرست خانوار، یکی از عوامل اصلی آسیبهای اجتماعی شناسایی شده است. در این راستا مصوبه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با رویکرد مشاغل خانگی، شهرداری را ملزم به همکاری با سایر دستگاهها کرد.
حسینی اضافه کرد: نخستین کارگاه طی تفاهمنامهای با قرارگاه احمد بن موسی (ع) و سپاه فجر راهاندازی و سال گذشته این تفاهمنامه تمدید شد. برنامهریزی برای تمدید تفاهمنامه با سایر دستگاهها در سال 1404 نیز انجام شده است.
وی ابراز امیدواری کرد که قوه قضاییه هم پای کار این تفاهم نامهها بیاید و الزام اجرایی برای آنها ایجاد کند.
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه دومین کارگاه در حال افتتاح است و دو کارگاه دیگر در حال ساخت هستند، گفت: همچنین خانه محلهای در محله بیات برای زنان در نظر گرفته شده و خانه محله دیگری در مهدیآباد در حال آمادهسازی است. ساخت یک کارگاه دیگر توسط سپاه با 500 میلیون تومان اعتبار نیز در فصل بهار یا تابستان به اتمام میرسد.
حسینی با بیان اینکه برای فروش محصولات زنان، بازارچههایی در 11 منطقه شهرداری جانمایی خواهد شد، گفت: جوانان نیز در فرآیند فروش مشارکت خواهند کرد تا چرخه اشتغال کامل شود.
فرمانده قرارگاه احمد بن موسی (ع) نیز در حاشیه این بازدید بیان کرد: ارادهای در شهرداری و شورا شکل گرفت که منجر به تصویب قانون، تخصیص اعتبار و تدوین سند رفع محرومیت از محلات محروم شد.
مجید علیپور با بیان اینکه پروژههای بزرگمقیاس مانند تقاطع چندسطحی در مهدیآباد و پروژههای زودبازده با سه درصد بودجه عمرانی شهرداری، نمونههای بیسابقه در کشور هستند، گفت: در کوشک میدان، ساختمانی از شهرداری در اختیار قرارگاه داده شد و گروههای جهادی برای اشتغال زنان سرپرست خانوار فعال شدند.
وی ادامه داد: کارگاه فعلی با حمایت قرارگاه محرومیتزدایی کوثر سپاه، اعتبارات سپاه فجر، مساعدت کمیسیون محرومیتزدایی و موافقت شهردار تکمیل شده و بهزودی افتتاح میشود.
فرمانده قرارگاه احمد بن موسی (ع) خاطرنشان کرد: حداقل 70 زن سرپرست خانوار در این کارگاه در مشاغل مختلف مشغول بهکار خواهند شد و حداقلهای قانون اداره کار رعایت میشود.
انتهای پیام/