به گزارش خبرنگار بسیج، صاحبعلی منافی رئیس دانشکدگان مهندسی ساخت و فناوریهای صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در گفتوگو با خبرنگاران در تشریح چگونگی برگزاری دومین رویداد صدرا در این دانشگاه اظهار کرد: دانشکده مهندسی ساخت و فناوریهای صنعتی این واحد دانشگاهی با استناد به مأموریت تعریفشده اقدام به برگزاری دومین رویداد صدرا (تور صدرا) در راستای افزایش توان مهارتی و مهارتآموزی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و صاحبان صنایع و آشنایی آنها با واحدهای فناور، خلاق، و تحولآفرین برای کسب مهارت و یادگیری در حوزه ساخت و تولید قطعات پیشرفته مهندسی کرده است.
وی افزود: اجرایی کردن برنامه راهبردی/عملیاتی و تحقق و نیل به اهداف سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی، بسته کاری «ارتقای کیفیت و کارآمدی دورههای تحصیلی»، راه کنش «برقراری ارتباط تعاملی و مستمر با صنایع و سازمانهای محلی در راستای ارتقای کاربردپذیری محتواهای آموزشی و کار آمادگی در دانشجویان و آموزش مبتنی بر خلق رشته تحصیلی و محتوای آموزشی بر اساس تحقق رویکرد حل مسائل واقعی و مدیریت دانش و اتصال حلقه آموزش، کارآفرینی و اشتغال» و اجرای طرح پویش با هدف مهارت افزایی دانشجویان و اتصال حلقه آموزش، کارآفرینی و اشتغال از دیگر اقدامات دانشکده مهندسی ساخت و فناوریهای صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بوده است.
رئیس دانشکدگان مهندسی ساخت و فناوریهای صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود گفت: جمعی از دانشجویان و پژوهشگران دانشکده مهندسی ساخت و فناوریهای صنعتی واحد شاهرود با هدف آشنایی با آخرین دستاوردهای فناوری جهان و تقویت روحیه کارآفرینی از نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۵ بازدید کردند. این برنامه که در چارچوب طرح پویشی دانشگاه و همسو با محورهای رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) برای تقویت مهارتآموزی و کارآفرینی دانشجویان برگزار میشود، گامی مؤثر برای پیوند دانشگاه با صنعت و اکوسیستم نوآوری کشور خواهد بود.
منافی اضافه کرد: در این بازدید، دانشجویان از نزدیک با فناوریهای پیشرفته در حوزههای هوش مصنوعی در صنایع تولیدی، اینترنت اشیا، رباتیک و بلاکچین آشنا شدند و در نشستهای تخصصی با حضور برجستهترین متخصصان داخلی و بینالمللی شرکت کردند.
وی تأکید کرد: این بازدیدها بخشی از راهبرد کلان دانشکده برای ایجاد پیوند مستمر بین آموزشهای آکادمیک و نیازهای واقعی صنعت بود. حضور دانشجویان در رویدادهایی مانند اینوتکس نه تنها باعث گسترش دیدگاههای تخصصی آنان میشود؛ بلکه جرقهای برای خلق ایدههای نوآورانه و شکلگیری استارتآپهای دانشبنیان خواهد بود. دانشکده با حمایت از چنین برنامههایی، درصدد است تا نسلی از مهندسان خلاق و کارآفرین را تربیت کند که بتوانند سهم مؤثری در پیشرفت فناوری کشور داشته باشند.