به گزارش خبرگزاری بسیج از لشکر ۱۴ امام حسین(علیه السلام)، رزمندگان گردان ۱۲۳امام حسین(علیه السلام) شهرستان تیران و کرون و بسیج دانش آموزی در فروردین ماه اقدام به برگزاری اردوی آمادگی دفاعی برای مدارس دختر شهرستان نمودند.
فرمانده گردان ١٢٣امام حسین(علیه السلام) در رابطه با این خبر گفت: مرحله دوم اردوی عملی درس آمادگی دفاعی دانشآموزان متوسطه دوم دختران با حضور ۴۵۸ نفر از اواخر فروردین ماه در محل اردوگاه امام خمینی(قدس سره الشریف) شهرستان تیران و کرون با برگزاری کلاس ورزشی پینت بال، کلاس سیاسی بصیرتی و آموزش جنگ افزار به اتمام رسید.
این فرمانده افزود: در این بازدید دانش آموزان با ماشینآلات و ابزارآلات و همچنین زندگینامه برخی شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم وامنیت که توسط راوی بیان شد آشنا شدند.