۱۵ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 05 May 2025
23:48
کد خبر : 9685361
۰۸:۲۸

۱۴۰۴/۰۲/۱۵

کمبود معلم؛ مهم ترین چالش حوزه تعلیم و تربیت در مه ولات

مدیر آموزش و پرورش مه‌ولات گفت: یکی از مهمترین چالش های آموزش و پرورش در این شهرستان کمبود معلم است که با تمهیدات و رفع آن در اولویت این مدیریت قرار دارد.

کمبود معلم؛مهم ترین چلش حوزه تعلیم وتربیت مه ولات

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از مه ولات؛ محمد محمودی در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: اولویت اصلی مجموعه آموزش و پرورش مه‌ولات کمبود نیرو است و با توجه به اینکه در سالی که گذشت ۱۰۹ نفر از همکاران ما از آموزش و پرورش رفتند و تنها ۲۸ نفر به جمع ما اضافه شدند، لذا کمبود ۸۰ نفر نیرو یکی از مهمترین چالش‌های ما است و به عبارتی ما با یک سوم نیرو لازم، به ۱۱ هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز خدمت‌رسانی می‌کنیم. 

وی دیدار با امام جمعه شهرستان، شرکت دسته جمعی در آیین عبادی و سیاسی نماز جمعه و برگزاری میز خدمت در مصلی نماز جمعه، از مهمترین برنامه‌های اولین روز هفته گرامیداشت معلم در مه‌ولات اعلام کرد و افزود: غبارروبی مزار شهدا، نواختن زنگ سپاس و حضور مسئولان در کلیه مدارس شهرستان از جمله برنامه‌های دومین روز از هفته گرامیداشت مقام معلم در مه‌‌ولات بوده و همچنین دیدار با خانواده شهدا و جانبازان و همایش گرامیداشت مقام معلم برای ۲ هزار همکار شاغل و بازنشسته آموزش و پرورش از دیگر برنامه‌های اداره آموزش و پرورش مه‌ولات است.

محمودی با یادآوری این مطلب که برگزاری اختتامیه سفیران سلامت و افتتاح مدرسه شهید رمضانی روستای احمدآباد با مشارکت خیرین از جمله برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم در مه‌ولات است، ادامه داد: یکی دیگر از برنامه‌های جدید ما که امسال و در راستای گرامیداشت مقام معلم و همچنین زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره معلمان و فرهنگیان عزیزی که دیگر در بین ما نیستند، انجام خواهد شد؛ برگزاری آیین گرامیداشت همکاران گرانقدر که در یک سال گذشته فوت کرده‌اند، می‌باشد.

وی افتتاح زمین چمن مصنوعی مدرسه میثاق فیض‌آباد و هفت تیر شادمهر را از دیگر برنامه‌های اداره آموزش و پرورش مه‌ولات در این هفته عنوان کرد و ادامه داد: برگزاری نماز جماعت در مدارس و توجه به این موضوع، برگزاری جشن تکلیف به صورت متمرکز برای دانش‌آموزان، برگزاری همایش کنکور با حضور ۵۰۰ دانش‌آموز، تجلیل از رتبه‌های برتر کنکور و تجلیل از دانش‌آموزان و همکاران نخبه علمی و فرهنگی، بازدید مستمر از مدارس، برگزاری میز خدمت در اداره آموزش و پرورش در راستای تکریم ارباب رجوع، برگزاری پویش کمک به دانش‌آموزان محروم و راه‌اندازی مجمع خیرین حوزه آموزش و پرورش، زیباسازی محیط اداری آموزش و پرورش و مدارس، افتتاح ۳ مدرسه در طول دهه مبارک فجر با مشارکت خیرین، جذب یک دستگاه خودروی سواری برای بازدید مدارس و توزیع ۲۲ کولر در بین مدارس محروم و حاشیه شهر از جمله اقداماتی است که در این مدیریت انجام شده است.

مدیر آموزش و پرورش مه ولات خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ۱۲۰ مدرسه در شهرستان داریم و از این تعداد ۳۰ مدرسه فرسوده است، لذا اولویت دوم و مهم مجموعه آموزش و پرورش مه‌ولات این حوزه است و در همین راستا، ساخت مدرسه در شهرک هاشمیه فیض‌‌آباد و همچنین مدرسه روستای علی‌آباد علیا و سفلی مه‌ولات در دستور کار قرار دارد.

خبرنگار/مهدی محدثی


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید