۱۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 08 May 2025
07:44
کد خبر : 9685970
۱۰:۱۸

۱۴۰۴/۰۲/۱۷
گزارش بسیج از یک اقدام جهادی؛

روحانی‌‌معلمی که شبکه فعال دانش آموزان جهادگر تبیین را راه اندازی کرده است

حجت الاسلام طاهر چراغی از فعالیت حهادگرانه خود می گوید و معتقد است: دانش آموزان باید در کنار آموزش تربیت بر اساس فطرت، دین را بیاموزند تا خروجی علم در جامعه به نتیجه مطلوب منتهی شود.

روحانی‌‌معلمی که شبکه فعال دانش آموزان جهادگر تبیین را راه اندازی کرده است

قزوین_ به گزارش بسیج، روحانیون بزرگی مانند شهید مفتح، پیوند حوزه و دانشگاه را مستحکم کردند و شهید مطهری فیلسوف بزرگ جهان اسلام و روحانیت نیز معلم بزرگ اخلاق و فلسفه و سیاست در بستر تربیت صحیح رشد کرد. امروز آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها در دنیای امروز مورد سنگین ترین هجمه‌های رسانه‌ای، فرهنگی، نفوذ و ترور دشمن قرار دارند. غفلت از این مراکز علم و ادب می تواند خسارت بارتر از حمله نظامی باشد. ورود روحانیت در آموزش و پرورش هرچند دیر انجام شد اما نوید آینده و مسیر خوبی می دهد.

 

حجت الاسلام طاهر چراغی پانزده سال سابقه معلمی و فرهنگی دارد که در بحث تربیتی و پرورشی تلاش های بی شائبه ای را انجام داده است.

روحانی‌‌معلمی که شبکه فعال دانش آموزان جهادگر تبیین را راه اندازی کرده است

 وی که در کسوت روحانیت برگ برنده نیروی انقلابی در ساختار علم و تربیت آموزش و پرورش است، عمده مشکلات امروز جامعه فاصله گرفتن آموزش و پرورش از سند تحول بالا دستی است که تربیت اسلامی و ایرانی را بر رویکردهای جهانی مانند سند ۲۰۳۰ ترجیح می دهد باید به دانش آموزان خود بیاموزیم که در هاضمه جهانی حل نشوند و با تولید علم قدرت برای کشور خلق کنیم و در بمباران رسانه ای دنیا علیه انقلاب وطن‌دوستی و اقتدار را تبدیل به باور ایرانیان کنیم خبرگزاری بسیج به مناسبت هفته معلم گزارشی از حجت الاسلام طاهر چراغی تهیه که از نظر مخاطبین می گذرد.

 

تربیت بستر رشد صحیح علم می شود

 

حجت الاسلام طاهر چراغی معتقد است: خدای متعال می فرماید؛ ما به شما کتاب فرستادیم تا بوسیله آن خود را تزکیه کنید به راستی که در گذشته در گمراهی بودید، اگر تزکیه نفس صورت نگیرد و عالم غیر متعهد تربیت شود علم منجر به خیانت جامعه بشری می شود لذا بر همگان واجب است قرآن را بخوانند و خوب بفهمند پدر رفتار و گفتار خویش در جامعه و خصوصٱ مدارس و دانشگاه ها ترویج کنند زیرا جامعه با قرآن زنده و پویا می شود و این کتاب آسمانی بهار روح و جسم است که شکوفه ها را می رویند و روح مرده را زنده می کند.

روحانی‌‌معلمی که شبکه فعال دانش آموزان جهادگر تبیین را راه اندازی کرده است

به سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش توجه نمی‌شود

 

حجت الاسلام چراغی تصریح کرد: در آموزش و پرورش بیشتر از آموزش به تربیت نیاز است زیرا ریل گذاری و خروجی علم در آموزش و پرورش از بستر تربیت می گذرد و خسارت آن در جامعه و کشور به اندازه همه غفلت ها از تربیت است. تربیت امروز با زبان فرهنگ و هنر جواب می دهد دیگر نمی توان با ادبیات ۵۰ سال پیش برای دانش آموزان مباحث را مطرح و آموزش داد بلکه نیاز به علم روز در عرصه هنر، رسانه و فرهنگ است.

 

از توانمندسازی معلمان غفلت نشود

 

معلم نخبه در عرصه امور تربیتی می گوید: در سند بالا دستی بنیادین و تحول یکی از موارد مهم بحث تربیتی و اعتقادی است که به آن سفارش اکید شده است که متاسفانه حلقه مفقوده در آموزش پرورش است و برخی از همکاران نیز این موضوع را جدی نمی گیرند و نسبت به حوادث و خطرات آن در کشور بی تفاوت هستند. 

 

بدون توجه به ذائقه نسل جدید نمی توان کار موفق فرهنگی و تربیتی انجام داد باید مسلح به علم روز شد و در برخی موارد اطلاعات دانش آموزان از معلم بیشتر است در آن صورت مسیر تربیت و آموزش به بیراهه کشیده می شود باید دوره‌های توانمندسازی برای معلمان برقرار کرد و از روش‌های نوین همراه با خلاقیت استفاده کنیم.

 

نقش انجمن اولیا جدی گرفته شود

 

 معلم نخبه و روحانی جهادگر در عرصه تربیت افزود: یکی از مواردی که مورد غفلت قرار گرفته بحث انجمن اولیا و مربیان است زیرا نقش واقعی خود را در مدارس ایفا نکرده است، انجمن اولیا و مربیان می تواند نقش سازنده ای در مشکلات درسی و خانوادگی دانش آموزان داشته باشد و محیط مدرسه را با نظارت و پیگیری برای فرزندان ما دلچسب کنند. با پیگیری و همکاری نهادهای مختلف با آموزش پرورش، دانش آموزان و اولیایی که دچار آسیب های خانوادگی و اجتماعی هستند به کلاس‌های مشاوره فرستاده می شوند و به اندازه توان در رفع مشکلات آنها تلاش می کنیم.

 

تربیت صحیح نتیجه مطلوب به همراه دارد

 

حجت اسلام چراغی گفت: آموزش‌های نماز، احکام، اردوهای زیارتی و سیاحتی، کلاس های اخلاق، مسابقات قرآن، استفاده از اساتید حوزه های علمیه از دیگر اقدامات در امور تربیتی برای دانش آموزان در جهت رویکرد صحیح تربیتی و علمی است.

 

وی در پایان گفت: دانش آموزان باید بر اساس فطرت دینی تربیت شوند، امروز حلقه مفقوده آموزش و پرورش عدم اجرای سند تحول بنیادین است که ریل‌گذاری آموزش و پرورش را از این وضعیت نجات می دهد و رشد و بالندگی در این نهاد مهم علم آموزی به سرانجام و نتیجه مطلوب رهنمون می کند.

 

انتهای پیام/۱۰۰۲/

صادق چگینی
خبرنگار: صادق چگینی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید