به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان سردار کفیل مسئول مرکز راهبردی و اندیشهورزی سازمان بسیج مستضعفین درمراسم اجلاسیه مجمع بسیجیان استان گفت: در سال ۱۴۰۲ما به محضر حضرت آقا مشرف شدیم. حضرت آقا فرمودند: حضرت امام خمینی (ره) خالق بسیج بود، وامام خمینی (ره) بسیج را تشکیل داد تا کشور را در برابر تمامی خطرات مقاومسازی کند. سپس خود حضرت آقا ارزیابی کردند و فرمودند: کاری که از ابتدای انقلاب تاکنون صورت گرفته و بیش از چهار دهه از آن میگذرد، برکاتی برای کشور و نظام داشته است.
وی در ادامه افزود: در سال ۱۴۰۳ که ما همچنین خدمت حضرت آقا مشرف شدیم این جمله را فرمودند: "بسیج را باید تقویت کرد. " ایشان تاکید کردند که یکی از راهکارهای تقویت بسیج، این است که باید به عنوان بازوی اجرایی و فعال برای دستگاههای اجرایی کشور نقشآفرینی کند.
مسئول مرکز راهبردی و اندیشهورزی سازمان بسیج مستضعفین عنوان کرد:از سوی دیگر، بسیج یک فرهنگ است و بسیجی یک فرهنگ را اجرایی میکند. در فرهنگ بسیجی، بسیجی نمینشیند؛ بلکه بسیجی حرکت میکند و برای حل مشکلات اقدام میکند. بسیجی به معنای واقعی، طبیب دوار است. او به سراغ مشکل میرود، آن را کشف میکند و به دنبال حل آن است.
وی افزود:یکی از ظرفیتهای بسیار اساسی، همین مجلس نخبگان است. "مجمع" یعنی مجلس نخبگان استان ومجمع نخبگان یعنی مجلس نخبگان شهرستان، نخبگانی که در ساحتهای مختلف در موضوعات گوناگون میتوانند اظهار نظر کنند. این مجلس نخبگانی را باید قوه عاقله شهرستانها و استانها بدانیم؛ چرا که همه ما دنبال حل مشکلات حوزه مدیریتی خودمان هستیم.
سردار کفیل بیان داشت:در اجرای طرح نفس ۶ هزار کودک نجات پیدا کردند و این نشان میدهد که این طرح، طرح موفقی است؛ که سرمایهگذاری سنگینی در این موضوع انجام شده است
وی با بیان اینکه فضای مجمع بسیجیان و مجلس نخبگانی باید با قوت ادامه پیدا کند، تصریح کرد: یکی از راههای ادامه این مسیر استقبال مدیران است. به عنوان مثال در شورای توسعه و برنامهریزی استان، مسئولان کارگروههای مجامع بسیج طرحهای خود را ارائه دهند.
مسئول مرکز راهبردی و اندیشهورزی سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری، تأکید کرد که رهبر انقلاب بر این نکته تأکید دارند که شعار سال نباید تنها به عنوان یک موضوع تبلیغاتی مطرح شود. او گفت: "باید به راهکارهای عملی این شعار توجه کنیم و آن را در عمل پیادهسازی کنیم تا به روزی برسیم که کمترین مشکلات و چالشها را در جامعه شاهد باشیم.