۲۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 10 May 2025
02:50
کد خبر : 9686504
۱۰:۳۹

۱۴۰۴/۰۲/۱۹

یکی از نکات مهم در زندگی امام رضا(ع) ادب برخورد با مردم است

اربابی گفت: یکی از نکات مهم در زندگی امام رضا علیه السلام ادب برخورد با مردم است، آن سیره اجتماعی و اخلاقی امام رضا علیه‌السلام که در زندگی همه ائمه بوده است.

به گزارش خبرنگار بسیج از نیکشهر، حجت الاسلام والمسلمین نعیم اربابی، مسئول نمایندگی ولی فقیه درسپاه نیکشهر ضمن تبریک میلاد امام رضا(ع) گفت: یکی از نکات مهم در زندگی امام رضا علیه السلام ادب برخورد با مردم است، آن سیره اجتماعی و اخلاقی امام رضا علیه‌السلام که در زندگی همه ائمه بوده است.

وی افزود: امروز ما همه در برخوردهایمان دچار تنش و برخورد تند هستیم، در حالی که اسلام دین مدارا، گفتار و مهربانی است.

 

حجت الاسلام والمسلمین نعیم اربابی در ادامه بیان کرد: اهل بهشت چهار علامت دارند؛ اول، چهره شاد و منبسط دارند و اخمو نیستند، در روایت داریم که تبسم به صورت دیگران صدقه است، پس چرا ما لبخند نزنیم؟ دوم، زبان نرم و لین دارند و دیگران را با زبان و گوشه و کنایه آزار نمی دهند، سوم، قلب مهربانی دارند. چهارم، دست دهنده و بخشنده ای دارند. در این حدیث به چهار عضو بدن اشاره شده است، صورت، زبان، قلب و دست. انسان معمولاً نداشته ها را بزرگتر می بیند و داشته ها کمتر به چشم می آید و آدمی همیشه منتظر معجزه است، اما عالم که با معجزه اداره نمی‌شود، بلکه عالم با سبب سازی اداره می شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید