۲۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 10 May 2025
20:11
کد خبر : 9686722
۱۲:۳۳

۱۴۰۴/۰۲/۲۰

برگزاری مراسم ولادت امام رضا (ع) در حسینیه امام خامنه‌ای (مدظله العالی)

مراسم ولادت امام رضا (ع) در حسینیه امام خامنه‌ای (مدظله العالی) لشکر عملیاتی ۷ ولیعصر (عج) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در لشکر عملیاتی ۷ ولیعصر (عج) ؛ این مراسم با حضور حجت الاسلام بهزاد جلالی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در لشکر عملیاتی ۷ ولیعصر (عج) و پایوران در حسینیه امام خامنه ای برگزار شد.

 

حجت الاسلام بهزاد جلالی افزود:حضور شما عزیزان و ارادتمندان به خاندان اهل بیت (ع) را گرامی می‌دارم و ولادت با سعادت هشتمین امام معصوم، امام رضا (ع) را به همه شما تبریک می‌گویم.

 

وی بیان داشت: امام رضا (ع) یک شخصیت بی‌نظیر در تاریخ اسلام هستند که نه تنها در زمان خود، بلکه در طول تاریخ به عنوان یک الگو و پیشوای بزرگ شناخته می‌شوند. ولادت ایشان، روزی است که نور الهی به زمین تابید و بشریت را با معارف بلند الهی آشنا ساخت.

 

حجت الاسلام جلالی افزود: امام رضا (ع) دارای ویژگی‌های برجسته‌ای بودند که ایشان را از دیگران متمایز می‌کرد. علم و دانش ایشان، بر همه معلوم است و ایشان در زمان خود به عنوان یک عالم بزرگ شناخته می‌شدند. همچنین، سیره عملی امام رضا (ع) بر محبت، صبر، و احترام به دیگران تأکید داشت.

 

وی اظهار داشت : امام رضا (ع) تلاش کردند تا وحدت مسلمانان را تقویت کنند و با رفتار و گفتار خود، الگوی خوبی برای پیروان خود باشند. ایشان به درک متقابل بین مذاهب مختلف اسلامی اهمیت می‌دادند و همواره به دنبال برقراری صلح و دوستی بودند.

 

وی گفت: ولادت امام رضا (ع) نه تنها برای شیعیان، بلکه برای تمام مسلمانان یک رویداد بزرگ و پر از برکت است. این روز فرصتی است تا ما به یاد ایشان بیفتیم و از آموزه‌های ایشان بهره‌مند شویم.

 

وی افزود : در این روز خجسته، بیایید با تأمل در سیره امام رضا (ع) و الگو قرار دادن ایشان در زندگی خود، به تقویت ایمان و اخلاق خود بپردازیم. دعای ما این است که خداوند به ما توفیق دهد تا در مسیر امام رضا (ع) گام برداریم و از برکات وجود ایشان بهره‌مند شویم.

 

در پایان، بار دیگر ولادت امام رضا (ع) را تبریک می‌گویم و از خداوند می‌خواهم که ما را در پیروی از سیره ایشان موفق و مؤید بدارد.

سارا قنبری
خبرنگار: سارا قنبری

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید