به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، محمد هادی موذن "مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران" صبح امروز در جمع خبرنگاران در تشریح اهداف و برنامههای این سازمان در استان، اظهار کرد: ۶۰ پایگاه علمی در سطح استان مازندران فعال بوده و عمده فعالیت آنها در زمینه علمی است.
وی تصریح کرد: سال گذشته به تعداد ۲۰۰ هزار نفر ساعت آموزش در این پایگاهها انجام شده است و همین پایگاه زمینه رشد تحصیلی را در بین دانش آموزان داشته است.
مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران ادامه داد: در برخی از پایگاههای علمی شاهد حضور چهار هزار و ۸۰۰ دانش آموز بودیم و پیشبینی میشود تعداد حضور علاقمندان به تحصیل افزایش پیدا کند.
وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح شهید چمران که شامل حمایت از مخترعان و مبتکران نوپا است،گفت: در طرح شهید شهریاری که در حوزه دفاعی و کارفرمایی سازمان بسیج علمی هزینه ۳۰ درصد را پرداخت میکند.
مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران در ارتباط با طرح جهاد علمی که مختص نیروهای مسلح هست،افزود: اگر اساتید دانشگاه در زمینه رفع نیازهای این مجموعه ورود پیدا کنند مورد حمایت قرار میگیرند.
وی در ارتباط با طرح باقرالعلوم و اقدامات انجام شده،گفت: طرحهای این حوزه در پنج قسمت تقسیم شده و شامل کمک ۶۶۰ میلیون تومان میشود.
موذن افزود: این طرحها باید نوآورانه بوده و قابلیت تبدیل محصول باشند و ویژه هسته شرکت بوده و در همه مراحل اقدامات نظارتی اعمال میشود و در استان مازندران هفت مورد کمک هزینه دریافت کردند.
وی در ادامه به اقدامات انجام شده در طرح امام صادق(ع) اشاره کرد و افزود: در این طرح خلاقیتهای نرم افزاری در حوزه علوم انسانی مورد حمایت قرار میگیرد.
رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران خاطر نشان کرد: در طرح تا ثریا علاوه بر مخترعان و مبتکران سرمایهگذاران مورد حمایت قرار میگیرند.
وی هدف از اجرای این طرحها را کمک به مردم در حوزه اجرای طرحهای دانش بنیان مردم پایه در سطح کشور ذکر کرد و گفت: کمکهای بسیج، همین که زمینه ایجاد اشتغال طرح و توسعه شرکتهای دانش بنیان را به همراه دارد برای این مجموعه ارزشمند است.