۲۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 13 May 2025
01:38
کد خبر : 9687203
۱۴:۱۵

۱۴۰۴/۰۲/۲۲
رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا:

۴ هزار گروه جهادی در استان مازندران فعال هستند

رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا با اشاره به فعالیت‌های گسترده بسیج سازندگی در استان، از اجرای بیش از ۲۵۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در سطح مازندران خبر داد و گفت: این فعالیت‌ها در قالب چهار قرارگاه اصلی شامل قرارگاه‌های عمرانی، جهادی، اقتصاد مقاومتی و امام حسن مجتبی (ع) ساماندهی شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، در نشست خبری هفته بسیج سازندگی که با حضور خبرنگاران در مازندران برگزار شد، سرهنگ پاسدار مهدی اقبال‌پور "رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه کربلا" گزارشی جامع از اقدامات و برنامه‌های اجرایی این سازمان ارائه کرد.

اقبال‌پور با اشاره به فعالیت‌های گسترده بسیج سازندگی در استان، از اجرای بیش از ۲۵۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی در سطح مازندران خبر داد و گفت: این فعالیت‌ها در قالب چهار قرارگاه اصلی شامل قرارگاه‌های عمرانی، جهادی، اقتصاد مقاومتی و امام حسن مجتبی (ع) ساماندهی شده‌اند.

وی با تأکید بر نقش قرارگاه عمرانی در همکاری با دستگاه‌های اجرایی، پروژه‌هایی از قبیل ساخت ۸۰ مسیر به طول ۱۲۶ کیلومتر، اجرای ۷۸ پروژه آبرسانی شامل حفر کانال و لوله‌گذاری به طول ۱۱۰ کیلومتر و ۴۶ پروژه احداث مخزن به طول مجموع ۷۸۴۰ کیلومتر را تشریح کرد. همچنین ۶۵ پروژه شبکه‌سازی آبرسانی، ۸۴ پروژه احداث دیوار حفاظتی رودخانه‌ها، ۷۱ پروژه لایروبی و سازماندهی رودخانه‌ها، و ۱۴ پروژه حفر کانال فیبر نوری نیز در حال اجرا است.

اقبال‌پور همچنین به احداث ۶۵۰ باب خانه محروم، ۱۲۷ المان زیارتگاه شهدا، ۳۵ پل شهری و روستایی، ۴ دهکده اقتصاد مقاومتی، یک نیروگاه زباله‌سوز و پروژه‌های گردشگری اشاره کرد. به گفته وی، اجرای پروژه تقاطع هم‌سطح در محور رستمکلا–بندرامیرآباد و میدان ورودی شهر رستمیان از دیگر طرح‌های شاخص این سازمان است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی مازندران از فعالیت ۴ هزار گروه جهادی در استان خبر داد که ۲۰۰ گروه از آن‌ها به عنوان گروه‌های واکنش سریع شناخته می‌شوند. همچنین قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با اجرای ۳۸۰ کیلومتر خط انتقال آب و برنامه‌ریزی برای ۱۴۰ کیلومتر دیگر، در حوزه آبرسانی نقش بسزایی ایفا کرده است.

در حوزه اقتصاد مقاومتی نیز، اقبال‌پور از ایجاد ۵۵۰ کارگاه تولیدی، راه‌اندازی ۱۸۰ صندوق قرض‌الحسنه و پرداخت ۵ هزار فقره تسهیلات اشتغال‌زایی خبر داد. آموزش و توانمندسازی ۳۰ هزار نفر، غرس یک میلیون نهال، آماده‌سازی ۵۰۰ هکتار زمین و توسعه مشاغل خانگی از دیگر محورهای فعالیت این قرارگاه بوده است.

وی همچنین از توزیع ۴۵ هزار بسته معیشتی، اهدای ۵۵۰ جهیزیه، توزیع یک میلیون و ۵۰۰ هزار بسته طعام، ۵ هزار دست پوشاک و هزار کارت هدیه بین خانواده‌های نیازمند خبر داد.

اقبال‌پور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فعالیت‌های علمی و فناورانه، از فعالیت چهار دهکده اقتصادی دانش‌بنیان در قالب زنجیره غذایی نام برد و گفت: نیروگاه زباله‌سوز نیز که ۹۸ درصد وظایف بسیج سازندگی در آن تکمیل شده، تا مهرماه امسال به بهره‌برداری اولیه خواهد رسید.

وی افزود: این اقدامات در سه سال اخیر بخش بزرگی از چالش‌های عمرانی استان را کاهش داده و بسیج سازندگی با همت جهادگران خود در مسیر پیشرفت متوازن استان گام برمی‌دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید