به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، سرهنگ جواد پیوند "فرمانده ناحیه مقاومت سپاه سوادکوه" اعلام کرد که در دو سال گذشته ۲۲ خانه برای خانوادههای محروم آماده، تحویل و افتتاح شده است و امسال نیز ساخت ۶ منزل جدید آغاز شده است.
وی همچنین افزود که در راستای کمک به نیازمندان، طی دو سال اخیر بیش از ۱۵ هزار بسته معیشتی از طریق قرارگاه محرومیتزدایی توزیع شده و در همین راستا ۶ سری جهیزیه به ارزش بیش از ۸۰ میلیون تومان هر سری، به تازه عروسان تحویل داده شده است.
سرهنگ پیوند از پرداخت بیش از ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به کارآفرینان محلی در طی این مدت خبر داد و گفت: در کنار پروژههای عمرانی، هدف ما تقویت اشتغال در منطقه نیز بوده است.
وی همچنین اشاره کرد که قرارگاه محرومیتزدایی در زمینه آبرسانی به ۱۰ روستا اقداماتی انجام داده و در دو مرحله رزمایش جهادگران فاطمی نیز کمکهای گستردهای به محرومان ارائه شده است.
در بخش آموزش، فرمانده ناحیه مقاومت سپاه سوادکوه از برگزاری دورههای تخصصی قالیبافی بهویژه برای زنان روستایی خبر داد و افزود: این دورهها با حضور مربیان ستاد عتبات عالیات کشور برگزار شد و به آموزشدهندگان مواد اولیه برای تولید قالی داده خواهد شد که در نهایت بخشی از درآمد فروش به عتبات عالیات و بخشی دیگر به دست تولیدکنندگان خواهد رسید.
در ادامه، رضا مومنی، رئیس کمیته امداد سوادکوه، نیز در همین نشست به ارائه آمار و اطلاعات جدید پرداخت. وی گفت: در زمینه جهیزیه برای سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳، بیش از ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است و برای نوعروسان جدید، یک سامانه دیجیتال راهاندازی شده است که از این طریق نوعروسان میتوانند از بین ۵۵ قلم کالای ضروری به مبلغ ۵۰ میلیون تومان انتخاب کنند.
مومنی همچنین از پرداخت ۱۸ میلیارد تومان وام اشتغال به ۱۲۰ نفر در سال گذشته خبر داد و اشاره کرد که برای سال جدید هنوز برنامههای جدید اشتغالزایی به کمیته امداد ابلاغ نشده است. وی تصریح کرد: افرادی که مهارت ندارند، وارد چرخه آموزشهای مهارتی میشوند، در حالی که کسانی که مهارت دارند، از تسهیلات اشتغالزایی بهرهمند خواهند شد.
رئیس کمیته امداد سوادکوه همچنین از افتتاح ۲۴ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد از سال ۱۴۰۲ تا به امروز خبر داد و افزود: تا پایان سال جاری، شش واحد مسکونی دیگر تحویل مددجویان خواهد شد.
وی در پایان گفت: در بخش مسکن، همکاریهای گستردهای با بسیج سازندگی، بنیاد مسکن و خیرین وجود دارد که بدون این حمایتها، ساخت مسکن برای نیازمندان امکانپذیر نبود.