به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان،سرهنگ سعید شعبانی صبح امروز در نشست کمیته روحانیون و ماموستاهای ذیل کنگره ۵۵۳۶ شهید استان کردستان که در مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور برگزار شد بر ضرورت گفتمانسازی و مشارکت فعال تمامی اقشار جامعه به ویژه روحانیون و ماموستایان در برگزاری هرچه باشکوهتر این رویداد فرهنگی تأکید کرد.
معاون هماهنگکننده سپاه بیتالمقدس کردستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت: کنگره شهدا صرفاً یادواره و اجلاسیه پایانی نیست، بلکه یک حرکت و جریان فرهنگی ارزشمند و اثرگذار است که نیازمند برنامهریزی و اجرای برنامههای متنوع در طول حداقل دو سال توسط ۳۰ کمیته تخصصی است.
شعبانی با اشاره به برگزاری موفق نخستین کنگره ملی شهدای استان در سال ۹۸، خواستار کمک روحانیون و ماموستایان به گفتمانسازی کنگره در منابر نماز جمعه، دانشگاهها، مدارس و فضای مجازی شد.
وی افزود: متأسفانه برداشت برخی از افراد از کنگره محدود و ناقص است و باید تفاوت بین یادواره شهدا، اجلاسیههای پایانی و کنگره ملی شهدا برای عموم مردم تبیین شود.
معاون هماهنگکننده سپاه بیتالمقدس کردستان در ادامه به تشریح ساختار کنگره پرداخت و گفت: شورای سیاستگذاری کنگره به ریاست نماینده ولی فقیه در استان و دبیری استاندار، ستاد کنگره استان به ریاست استاندار و دبیری فرمانده سپاه بیتالمقدس و ستاد اجرایی کنگره به ریاست معاون هماهنگکننده سپاه استان تشکیل شده است. دبیرخانه کنگره نیز بر عهده حفظ آثار سپاه استان است و ۳۰ کمیته تخصصی ذیل این ستاد در حال فعالیت هستند.
شعبانی با تأکید بر اهمیت نقش روحانیون و ماموستایان در کنگره، تشکیل کمیته روحانیون و ماموستاها را ضروری دانست و تصریح کرد: استان کردستان دارای ماموستایان گرانقدری است که تعدادی از آنان در راه پاکسازی استان از لوث ضدانقلاب به فیض شهادت نائل آمدهاند و خاطرات و فداکاریهای آنان در قالب کتابهایی به ثبت رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: روحانیون حاضر در استان نیز نقش برجستهای در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارند.
معاون هماهنگکننده سپاه بیتالمقدس کردستان با اشاره به مطالبات مقام معظم رهبری از کنگره شهدا، بر ضرورت امیدآفرینی، تقویت روحیه انقلابی، کمک به جامعهسازی ایرانی و اسلامی و ترویج سبک زندگی شهدا در برنامههای کنگره تأکید کرد.
وی افزود: با توجه به تهدیدات و آسیبهای فرهنگی و جنگ شناختی در استان کردستان، برنامههای کنگره باید هدفمند و در راستای مقابله با این تهدیدات تنظیم شود.
معاون هماهنگکننده سپاه بیتالمقدس کردستان، سنگر نماز جمعه، حوزههای علمیه و مراکز اسلامی را ظرفیتهای ارزشمندی برای تحقق اهداف کنگره دانست و خواستار مشارکت فعال روحانیون در برنامههای کنگره شد.
وی همچنین بر مردمیبودن، بومیبودن، توجه به قشر جوان و نوجوان و نخبگان و استفاده از ابزار هنر در برنامههای کنگره تأکید کرد.
شعبانی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر اینکه هر شهید یک گنج است، خواستار برنامهریزی برای برگزاری یادوارههای شهیدمحور برای شهدای روحانی و ماموستا در سطح استان شد و گفت: تکریم خانواده شهدا و پرداختن به وصیتنامههای آنان باید از اولویتهای برنامههای کمیته روحانیون و مامستاها باشد.
وی در پایان بر ضرورت برنامهریزی از هماکنون برای برگزاری باشکوه اجلاسیه پایانی کمیته روحانیون و ماموستایان در اردیبهشت و خرداد سال آینده تأکید کرد و خواستار تشکیل هیئت اندیشهورزی برای بررسی نمونههای موفق سایر استانها و ارائه برنامههای خلاقانه و اثرگذار شد.
انتهای خبر/