به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان،رحیم تیمورزاده،طراح و تهیهکننده برنامه «سروقامتان»، در گفتگو با خبرگزاری بسیج،از اهداف و چگونگی شکلگیری این برنامه گفت و اظهار کرد:این برنامه در پاسخ به احساس نیاز به نمایش خدمات گسترده سپاه و بسیج در عرصههای مختلف تهیه و طراحی شده است.
وی افزود:هدف اصلی «سروقامتان» ارائه چهرهای واقعی و مردمی این نهادها،از فرماندهان تا جهادگران نوجوان در مناطق کم برخوردار است .
تیمور زاده تصریح کرد:ما در فضای رسانهای کشور احساس کردیم که نیاز به برنامهای داریم که خدمات عظیم و البته کمتر دیدهشده سپاه و بسیج در حوزههای مختلف فرهنگی، اجتماعی و جهادی را به نمایش بگذارد.
وی با بیان اینکه ایده اصلی «سروقامتان» این بود که چهرهای واقعی و مردمی از این نهادها ارائه بدهیم؛ از فرمانده گرفته تا یک جهادگر نوجوان در مناطق کم برخوردار ، گفت: در دهه نود با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند:« بهطور هنرمندانه اطلاعرسانی کنید تا مردم تا عمق جانشان قبول کنند»، احساس کردیم که باید نمایش خدمات سپاه و بسیج در تلویزیون شکل جدیدی به خود بگیرد. به همین دلیل با مشورت فرماندهی وقت سپاه قدس گیلان و راهنمایی چند تن از اصحاب رسانه و تلویزیون بر آن شدیم که برنامهای ترکیبی از نمایش خدمات سپاه و بسیج به مردم ساخته شود .
طراح و تهیهکننده برنامه تلویزیونی «سروقامتان» درباره آغاز این برنامه اظهار کرد:برنامه «سروقامتان» از سال ۱۳۹۴ با اجرای «مصطفی منزوی» روی آنتن شبکه تلویزیونی باران رفت و هر قسمت ۳۰دقیقه به طول انجامید.
وی افزود:در ابتدای کار، به دلیل محدودیتهای تجهیزاتی، تولید برنامه مطابق با استانداردهای تلویزیونی با دشواری همراه بود.از همین رو، برخی از تجهیزات مورد نیاز را از مؤسسات خصوصی اجاره میکردیم تا کیفیت تولید را به سطح مطلوب برسانیم
تیمور زاده از همراهی مجریانی چون «فردی»، «لطیفی»، «شعبانی» و« اصغرنژاد»گفت و ادامه داد:علاوه بر این «سروقامتان»در رادیو نیز با گویندگی «حسینی» در چند قسمت از رادیو گیلان پخش شده است.
وی با بیان اینکه برنامه «سروقامتان» با محوریت چند بخش اصلی تهیه میشود گفت:گفتگو با فرماندهان؛ این بخش به ارائه دیدگاهها و تجربیات فرماندهان سپاه و بسیج اختصاص دارد و در آن به موضوعات مختلفی از جمله مأموریتها، برنامهها و دغدغهها پرداخته میشود.
طراح و تهیه کننده «برنامه سرو قامتان » گزارشهای میدانی از اردوهای جهادی را که فعالیتهای جهادی بسیجیان در زمینههای عمرانی، بهداشتی، آموزشی و سایر حوزهها، در قالب گزارشهای مستند به تصویر کشیده میشود دیگر بخش این برنامه بیان کرد.
وی از خدمات جهادی حوزه بسیج سازندگی در قاب تصویر گفت و افزود: دستاوردهای بسیج سازندگی در راستای محرومیتزدایی و توسعه مناطق مختلف، با تمرکز بر پروژههای اجرایی و تأثیرات آنها بر زندگی مردم، به نمایش درمیآید.
تیمورزاده از انعکاس فعالیتهای فرهنگی و تربیتی گفت و تصریح کرد:پوشش فعالیتهای فرهنگی، مذهبی و تربیتی بسیج، از جمله برگزاری نشستهای بصیرتی، حلقههای صالحین و نمایشگاههای فرهنگی، از دیگر بخشهای برنامه است.
وی مستندخانواده شهدا را که این بخش به معرفی زندگینامه، خاطرات و دستاوردهای شهدا میپردازد و نگاهی به نقش آنها در جامعه و خانوادهشان دارد، و معرفی کتاب توسط «عطری»که در هر قسمت، یک کتاب مرتبط با موضوعات دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، یا سبک زندگی اسلامی معرفی و مورد بررسی قرار میگیرد،از بخش های این برنامه عنوان کرد.
تیمورزاده در مورد بازخورد مخاطبان از این برنامه گفت:واکنش و بازخوردهای مخاطبان به مجله تصویری سروقامتان، بسیار مثبت بوده است ،مخاطبان زیادی از اقشار مختلف با ما ارتباط گرفتند و گفتند که این برنامه نگاهشان را نسبت به سپاه و بسیج تغییر داده یا عمیقتر کرده. بهخصوص گزارشهای جهادی و مستندهای خانواده شهدا، بسیار تاثیرگذار بود.
وی در پایان با تقدیر از همکاران پشت صحنه برنامه «سروقامتان» گفت:از جهادگرانی که ما را در اردوها همراهی کردند، و از خانوادههای شهدا که با روی باز، اجازه دادند وارد حریم صبر و استقامتشان شویم تشکر می کنم ، امیدواریم که این برنامه با روایت گوشهای از حقیقت الگویی برای نسل های حاضر باشد.