به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج چهارمحال و بختیاری؛ جمعی از کارشناسان در این نشست، به بررسی ابعاد مختلف «دشمنشناسی و آشنایی با فضای مجازی» پرداختند.
دکتر حسین صالحی، ازاساتید علوم سیاسی و یکی از سخنرانان این نشست، گفت: شناخت دشمنان و تهدیدات نه تنها به ما کمک میکند تا برنامهریزی بهتری برای مقابله با آنها داشته باشیم، بلکه به درک مسئول هیات رزمندگان اسلام فارسان، همچنین به نقش رسانهها و فضای مجازی در دشمنشناسی اشاره کرد و گفت: رسانهها میتوانند با اطلاعرسانی دقیق و به موقع، به آحاد مردم جامعه کمک کنند تا در برابر تهدیدات داخلی و خارجی هوشیار باشند و تصمیمات بهتری اتخاذ کنند.
وی، در ادامه این نشست، نمونههایی از تهدیدات ناشی از جنگ نرم، اطلاعات غلط و تحریف واقعیتها را مورد بررسی قرار داد واظهار داشت: این تهدیدات به ویژه در عصر دیجیتال و با گسترش رسانههای اجتماعی، به چالشی جدی برای جوامع تبدیل شدهاند.
دکتر صالحی، گفت: دشمنشناسی نه تنها یک ضرورت برای امنیت ملی است بلکه باید به عنوان یک علم بینرشتهای در دانشگاهها و مؤسسات آموزشی گنجانده شود تا نسلهای آینده با ابزارها و روشهای لازم برای مقابله با تهدیدات بهتر آشنا شوند.
وی، افزود: دشمنشناسی در فضای مجازی نیازمند یک رویکرد جامع و چندجانبه است، با ارتقاء آگاهی عمومی، تقویت امنیت سایبری و همکاری بین نهادهای مختلف، میتوان تهدیدات موجود را کاهش داد و از فضای مجازی به عنوان یک ابزار مثبت و سازنده برای اطلاع رسانی توطئه های استکباری بهره برد.