۰۱ / خرداد / ۱۴۰۴ - 22 May 2025
08:03
کد خبر : 9689313
۰۰:۰۴

۱۴۰۴/۰۳/۰۱
گفت گو با فعال جهادی:

گروه های جهادی موتور محرکه حل مشکلات محرومان هستند

یادگار سالهای دفاع مقدس و فعال عرصه های جهادی در گفتگو با خبرنگار بسیج سامان گفت: گروه های جهادی موتور محرکه حل مشکلات محرومان هستند.

  به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج چهارمحال و بختیاری؛ مصاحبه خبری با رزمده و یادگار سالهای دفاع مقدس، ذبیح الله لطفی زاده، فعال جهادی را با هم مطالعه کنیم...

۱. ارائه آمار مختصر از اردوهای جهادی  

ذبیح الله لطفی زاده با اشاره به فعالیت های گسترده گروه های جهادی در استان چهارمحال و بختیاری و شهرستان سامان، گفت: «در دوران شیوع کرونا،این گروه جهادی به بیش از ۲۰۰ خانواده نیازمند خدمات رسانی مستقیم می کردند. با تلاش های مستمر، امروز این عدد به ۶۰ خانوار کاهش یافته و بیش از ۱۴۰ خانواده با حمایت های اشتغالزایی خودکفا شده اند. همچنین در حوزه آموزش، بسته های لوازم التحریر به دانش آموزان کمتر برخودار شهرستان سامان تقدیمشد و در پروژه های عمرانی مانند احداث حمام محلی و رفع مشکلات زیرساختی روستاها مشارکت کردیم».

 

 ۲. ویژگی گروه های جهادی را بیان کنید؟ 

لطفی زاده تأکید کرد:  

«گروه های جهادی موتور محرکه حل مشکلات محرومان هستند. اگر این گروه ها نبودند، بسیاری از روستاها همچنان با کمبود آب، برق، جاده و مسکن دست و پنجه نرم می کردند. در بحران هایی مثل کرونا یا سیل، حضور جهادگران جلوگیری از فاجعه انسانی کرد. گروه های جهادی پل ارتباطی بین مردم و دستگاه ها هستند».

 

 ۳. حس و حال خدمت در قالب گروه های جهادی  

وی با بیان خاطراتی از فضای کار جهادی، افزود:   «حس خدمت در گروه های جهادی، مانند روزهای دفاع مقدس است. از نوجوان ۱۵ ساله تا پیرمرد ۸۰ ساله، همه با همدلی برای رضای خدا کار می کنند. اینجا خبری از ریا و خودنمایی نیست؛ حتی کسی نمی پرسد چرا فلانی در عکس نیست! همه می دانیم کارمان برای ماندگاری "باقیات الصالحات" است».

۴.  ویژگی اصلی گروه های جهادی 

لطفی زاده ویژگی مشترک جهادگران را اخلاص و انسان سازی دانست و گفت:  «ماموریت اصلی ما تقرب به خدا از طریق خدمت به خلق است. گروه های جهادی فقط محرومیت زدایی نمی کنند؛ آنها امید و اعتماد به نظام را در دل مردم زنده نگه می دارند. این همان نقشی است که دشمنان می خواهند با جنگ روانی تخریبش کنند».

 

 ۵. جالبترین خاطره از دوران جهادی  

او به خاطرهای تأثیرگذار اشاره کرد:  «روزی یک پدر نیازمند برای تأمین هزینه تحصیل فرزندش در دانشگاه نجف آباد به ما مراجعه کرد. گروه جهادی نه تنها هزینه را پرداخت، بلکه به جای قرض، آن را به عنوان هدیه تشویقی به دانشجو اهدا کرد. امروز آن جوان شخص موثری در جامعه است که خودش به نیازمندان کمک می کند. این چرخه نیکوکاری، ثمره کار جهادی است».

 

۶. انتظار از دستگاه های دولتی 

لطفی زاده خطاب به مسئولان گفت: گروه های جهادی؛ سنگرهای امید در جنگ اقتصادی دشمن هستند لذا «انتظار داریم دستگاه ها و سازمان ها گروه های جهادی را کمک کنند ، گروه های جهادی پل ارتباطی با مردم هستند، در این راستا دولت و سپاه باید دست در دست هم، کار را برای خدا پیش ببرند».

در پایان وی با تشکر از همکاران جهادگر خود در گروه جهادی شهدا و همچنین مرکز نیکوکاری امام حسین علیه السلام شهرک ابوذر سامان به ویژه از  نیروهای گروه جهادی دکتر بهداروند از آزادگان عزیز شاغل در صنعت و معدن شهرستان سامان به عنوان یکی از فعال ترین اشخاص جهادی یاد و تشکر کرد و  نیز از امام جمعه ، فرمانداری ، بخشداری، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ادارات به علت همکاری تقدیر نمود.

لازم به ذکر است: آقای لطفی زاده از  رزمندگان ، جانبازان ۸ سال دفاع مقدس و فعالین حوزه اطلاع رسانی در حوزه های خبری نیز می باشند.

 


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید