۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
12:52
کد خبر : 9689729
۱۶:۳۴

۱۴۰۴/۰۳/۰۲

برگزاری دوره خبرنویسی برای مدیران روابط عمومی 

دوره آموزشی تخصصی خبرنویسی ویژه مدیران روابط عمومی نواحی بسیج استان ، با هدف ارتقای مهارت‌های حرفه‌ای در حوزه رسانه و خبر، به همت معاونت روابط عمومی سپاه سلمان در زاهدان برگزار شد.  

سرهنگ پاسدار حسین خانی، معاون روابط عمومی و تبلیغات سپاه سلمان در گفتگو با خبرنگار بسیج در زاهدان گفت: این دوره آموزشی که با حضور مدیران روابط عمومی تشکیل شد، مباحثی همچون اصول خبر نویسی، ارزشهای خبری ، عناصر خبری ، مفاهیم اساسی در خبر نویسی ، سبک های خبر نویسی ، تکنیک‌های تولید محتوای جذاب، شیوه‌های پوشش خبری اثربخش در انتقال پیام‌های سپاه و بسیج مورد بررسی قرار گرفت.  

وی با تأکید بر نقش اساسی روابط عمومی در انعکاس دقیق و سریع اخبار، اظهار داشت: توانمندسازی مدیران روابط عمومی در حوزه خبرنویسی، گامی مهم در جهت انعکاس برنامه های  جهادی بسیج در راستای معرفی و شناخت  ظرفیت های بسیج است.

سرهنگ خانی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در این کارگاه نیز با بیان مفید بودن مطالب ارائه‌شده، خواستار تداوم چنین دوره‌هایی برای ارتقای سطح دانش تخصصی فعالان این عرصه شدند.  

این مسئول ادامه داد: این دوره در قالب همایش استانی توانمند سازی کارکنان حوزه نمایندگی ولی فقیه، به منظور افزایش تقویت ارتباط مؤثر بین بسیج و افکار عمومی و با رویکرد مردمی و بسیج‌گونه در عرصه رسانه‌ای طراحی و اجرا شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید