۰۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 24 May 2025
23:35
کد خبر : 9690023
۱۴:۰۹

۱۴۰۴/۰۳/۰۳
سردار کبیری پور؛

رسوایی غرب و آمریکا در حمایت از رژیم متجاوز بعث از دستاوردهای عملیات بیت المقدس بود

جانشین فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) گفت: پس از آزادسازی خرمشهر تدارکات آمریکا و غربی ها برای کمک به صدام دو چندان و علنی شد و یکی از دستاوردهای این عملیات رسوایی غرب و آمریکا برای حمایت از رژیم متجاوز بعث بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر به همت بسیج ادارات و کارمندان استان و با حضور مدیران و کارکنان و بسیجیان دستگاه ها و ادارات استان در سالن اجتماعات گلزار شهدای سوم خرداد با سخنرانی حجت الاسلام هنرمند رییس بنیاد شهید استان و سردار کبیری پور برگزار شد.

سردار مهدی کبیری پور جانشین فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) در این مراسم ضمن گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و یاد و خاطره شهدای عملیات بیت المقدس آزادسازی خرمشهر و دفاع مقدس، عنوان کرد: یکی از اتفاقات بسیار مهم دوران دفاع مقدس اشغال این شهر و بعد از حدود ۲۰ ماه آزادسازی شهر بود که غرور ملی ما را احیا کرد و امیدها را زنده کرد.

جانشین فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) در خصوص تاریخچه اشغال این شهر گفت: چند روز بعد از آغاز جنگ در چهارم آبان ماه سال ۵۹ شهر عزیز و سرسبز خرمشهر با وجود دفاع جانانه جوانان غیور این شهر، ارتشیان و پاسداران پس از ۳۴ روز اشغال شد. در پی انتشار این خبر در کشور برخی دچار ناامیدی و یاس در مورد آینده انقلاب نوپای اسلامی شدند.

وی افزود: بعد از اشغال خرمشهر عملیات‌های مختلفی طراحی شد اما علیرغم پیشروی خوبی که داشتند؛ منجر به پیروزی نشد. تا اینکه در فروردین ماه سال ۶۱ عملیات بزرگ بیت المقدس در چهار مرحله در طول ۲۵ روز انجام شد که با امدادهای غیبی و کمک‌های الهی این عملیات به سرانجام رسید.

کبیری پور ابراز کرد: بعد از این پیروزی خرمشهر به آغوش کشور برگشت و موجی از خوشحالی و امید کشور ما را فرا گرفت و کشورهای مختلف و علاقمندان به انقلاب اسلامی روحیه گرفتند.

وی با اشاره به اهمیت بالای فتح خرمشهر گفت: در مسیر آزاد سازی خرمشهر؛ قدرت رزمی بالای ما، راهبری بسیار هوشمندانه و مدبرانه امام راحل ره بعنوان رهبر این انقلاب و نتایج اتکا و توکل به نصرت الهی که میتواند پیروزی بخش باشد به دنیا نشان داده شد.

جانشین فرمانده سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) گفت: بعد از فتح خرمشهر،  در حالی که هنوز بخش‌هایی از کشور ما در اشغال بود و مرزها هنوز ناامن بود و  شرایط‌ ایران نیز پذیرفته نمی‌شد، پیشنهادات صلح و سازش از گوشه و کنار به گوش می‌رسید، به ویژه از جانب کسانی که خیلی منافع انقلاب و کشور برایشان اهمیتی نداشت.

وی اظهار کرد: در همین زمان بود که امام فرمان به ادامه جنگ تا زمان پذیرش شرایط و حفظ عزت و استقلال کشور دادند. در ادامه ی این جنگ تدارکات آمریکا و غربی ها برای کمک به صدام دو چندان و علنی شد و یکی از دستاوردهای این عملیات رسوایی غرب و آمریکا برای حمایت از رژیم متجاوز بعث بود.

کبیری پور با اشاره به برکات عملیات بیت المقدس گفت: در عملیات‌های بعد از بیت المقدس، رزمندگان ما با روحیه، ابتکار عمل و خلاقیت بیشتر توانستند جنگ را اداره کنند و به پیروزی نهایی دست یابند.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: مقام معظم رهبری مدظله العالی در سال ۹۵ و در سالروز آزادسازی خرمشهر فرمودند: خرمشهرها در پیش است نه در میدان نظامی بلکه در میدان‌هایی که از میدان نظامی بسیار سخت‌تر و پیچیده‌ترند، اما اگر استقامت و تلاش کنیم عواید آن نیز بیشتر خواهد بود. یکی از این میدان‌ها، عرصه اقتصاد و اتکای به ظرفیت‌های درونی است.

کبیری پور خاطرنشان کرد: امروز با اتکا به ظرفیت های داخلی توانستیم در عرصه موشکی و پهبادی، صنعت زیردریایی و هوافضا، نانو و ... جزو رده بندی های برتر دنیا باشیم.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم مزار مطهر شهدای عملیات آزادسازی خرمشهر در گلزار شهدای سوم خرداد و گلزار شهدای شیخان، غبارروبی و عطر افشانی شد.

انتهای پیام/سمیرا غفوری منش


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید