۱۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 08 June 2025
21:47
کد خبر : 9692896
۱۱:۴۲

۱۴۰۴/۰۳/۱۸

برگزاری برنامه‌های جهادی در بهبهان برای ارتقای خدمات به نیازمندان

در راستای کاهش سن ازدواج و مؤثر واقع شدن در بحث جمعیت جوان کشور، قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه با حمایت‌های فرمانده هوافضا، اقدام به برگزاری برنامه‌های متنوعی کرده است.

سرهنگ پاسدار روح الله قاسمی خشاب، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بهبهان با اشاره به اعزام گروه‌های جهادی دندانپزشکی و پزشکی به این شهرستان گفت: این برنامه به مدت سه روز ادامه داشت و گروه‌های پزشکی خدمات ضروری به مردم ارائه دهند. عمل‌های جراحی و خدمات دندانپزشکی با حضور پزشکان متخصص به مردم انجام می‌شود.

او همچنین به «تأمین جهیزیه برای خانواده‌های نیازمند» اشاره کرد و افزود: ۱۵۰۰ بسته معیشتی نیز بین نیازمندان توزیع می‌شود و برگزارکنندگان این برنامه‌ها در تلاش هستند تا در این ایام به بهترین شکل خدمات‌رسانی کنند.

در پایان، سرهنگ قاسمی یادآور شد: امشب نیز برنامه جشن تکلیف دختران در سن تکلیف برگزار می‌شود که هدف از آن تقویت روحیه معنوی جوانان و خانواده‌هاست. جا دارد از همکاری و تلاش‌های تمامی ادارات و شرکت‌های همکار در این برنامه‌ها تشکر کنم.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید