۲۰ / خرداد / ۱۴۰۴ - 10 June 2025
08:44
کد خبر : 9693382
۲۰:۰۰

۱۴۰۴/۰۳/۱۹
جانشین دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر آذربایجان‌غربی:

بیش از 700 برنامه به مناسبت بزرگداشت دهه امامت و ولایت در آذربایجان غربی اجرا می‌شود

حجت الاسلام مهدوی گفت: بیش از 700 برنامه در قالب 46 عنوان به مناسبت نکوداشت دهه امامت و ولایت در مناطق مختلف آذربایجان‌غربی اجرا می‌شود

حجت‌الاسلام اسماعیل مهدوی، جانشین دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر آذربایجان‌غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بسیج از آذربایجان‌غربی گفت: دهه امامت و ولایت یکی از ایام پرفیض و برکتی است که از جمله‌ مناسبت‌های پرافتخار کشورمان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه بیش از 700 برنامه در قالب 46 عنوان به مناسبت دهه امامت و ولایت در سراسر استان اجرا خواهد شد، گفت: در این راستا ستادهای شهرستانی نیز تشکیل شده و مراسمات مختلفی را اجرا می‌کنند.

این مسئول تولید و انتشار محتوای تبلیغی و تبیینی در ارتباط با اهمیت این ایام، برپایی ایستگاه‌های صلواتی، اطعام نیازمندان، برگزاری مراسم‌های عمامه‌گذاری طلاب جوان در حوزه‌های علمیه، برپایی شب شعر و تجلیل از سادات شاعر، برگزاری همایش زنان پیشگامان دفاع از حریم ولایت، نورافشانی و فضاسازی محیطی، دیدار با خانواده شهدا و جانبازان سادات برنامه‌هایی است که برای این ایام تدارک دیده‌ایم.

وی ادامه داد: اعزام گروه‌های جهادی به مناطق کم‌برخوردار برای خدمت به مردم، اعزام روحانی به مناطق مختلف استان درراستای تبلیغ آداب عید غدیرخم، برگزاری محافل شبی با قرآن، جلسات پرسش و پاسخ و ... برنامه‌های دیگری هستند که در این دهه برگزار می‌شود.

جانشین دبیر اجرایی بنیاد بین‌المللی غدیر آذربایجان‌غربی از مسئولان ستادهای شهرستانی، ائمه جمعه، روحانیون و همه کسانی که برای برگزاری کیفی این برنامه‌ها تلاش می‌کنند قدردانی کرد و گفت: هر کس به سهم خود باید در راستای تبیین و روشنگری پیرامون مفهوم غدیر تلاش کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید