۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۱۸:۰۰
کد خبر : 9693698
۰۹:۴۰

۱۴۰۴/۰۳/۲۱

برگزاری کارگاه پیشگیری از اعتیاد در پایگاه بنت‌الزهرا (س) زابل

برگزاری کارگاه پیشگیری از اعتیاد در پایگاه بنت‌الزهرا (س) زابل
به همت حوزه مقاومت بسیج فاطمه بنت‌اسد (س) زابل، کارگاه پیشگیری از اعتیاد با حضور ۱۵ نفر از بسیجیان خواهر در پایگاه بنت‌الزهرا (س) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زابل - سهیلا روانان، فرمانده پایگاه بنت‌الزهرا (س) در این کارگاه با اشاره به اهمیت آگاهی‌بخشی در زمینه آسیب‌های اجتماعی گفت: راه‌های متعددی برای پیشگیری از اعتیاد وجود دارد که هم در سطح فردی و هم در سطح اجتماعی قابل اجرا هستند.

وی بیان کرد: اعتیاد یک بیماری روانی است و مانند هر بیماری دیگری قابل پیشگیری و درمان است.

وی افزود: پیشگیری از اعتیاد می‌تواند مانع بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات نظیر فروپاشی خانواده‌ها، بروز بیماری‌ها، افزایش فقر و گسترش ناهنجاری‌های اجتماعی شود. اعتیاد به انواع مواد مخدر، زندگی فردی، سلامت جسمی و روانی و همچنین روابط خانوادگی و اجتماعی را دچار اختلال می‌کند.

روانان تأکید کرد: آگاه‌سازی، ارتقای سطح شناخت افراد به‌ویژه جوانان و تقویت نقش خانواده و جامعه از مهم‌ترین گام‌ها در مسیر پیشگیری از اعتیاد است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید