۰۳ / تير / ۱۴۰۴ - 24 June 2025
03:18
کد خبر : 9695192
۱۳:۴۰

۱۴۰۴/۰۴/۰۱

بازار کالاهای اساسی زیر ذره بین تعزیرات حکومتی

مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان از تقویت گشت های مشترک و نظارت ویژه بر توزیع کالاهای اساسی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از زاهدان - منصور انصاری گفت: هم اکنون تمامی گشت های مشترک تعزیرات حکومتی در استان فعال است و مردم هیچ گونه نگرانی در زمینه توزیع کالای اساسی نداشته باشند.

وی بر پرهیز از خرید هیجانی تاکید کرد و گفت: هیچ گونه کمبودی در زمینه کالاهای اساسی در سطح استان وجود ندارد و مردم همانند قبل نیازهای خود را تامین کنند.

انصاری همچنین بر برخورد بدون اغماض با احتکار کنندگان، گران فروشان و کم فروشان خبر داد و گفت: قطعا در صورت مشاهده هر گونه تخلف به صورت ویژه با افراد متخلف برخورد می شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان در ادامه از فعالیت 197 تیم بارزسی در سه ماهه ابتدای امسال خبر داد و گفت: از ابتدای فروردین ماه تا کنون هزار و 80 بازرسی از واحد های صنفی استان صورت گرفته که 448 پرونده تخلفاتی در تعزیرات حکومتی تشکیل شده و در حال رسیدگی است.

وی ادامه تاکید کرد: مردم هر گونه تخلف در زمینه گرانفروشی، کم فروشی، احتکار و یا غیره را از طریق شماره 124 سازمان صمت و یا 135 تعزیرات حکومتی اطلاع دهند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید